Правила ли? Какво мразят мъжете според зодията?

Мъжете обожават да пият бира, да гледат мачове, да се излежават
12 ное 2018 21:39, Иванка Гъркова
4
Правила ли? Какво мразят мъжете според зодията?
Pixabay

Характерът на всеки човек се определя от редица фактори, един от които е неговият зодиакален знак. След като ви представихме кои са качествата на перфектната жена според мъжете, време е да разгледаме по-подробно какво обичат и ненавиждат представителите на силния пол. 

Мъжете обожават да пият бира с приятели, да гледат мачове, да се излежават на дивана и да играят карти. Това е отговорът на много дами на въпроса какво харесват техните половинки. А какво биха казали за това какво мразят?
 
Ето какво предизвиква неприязън у мъжете според тяхната зодия:
 
Овен
 
Споренето с мъж от зодия Овен не е препоръчително, особено за жените. Те бързо се палят и изпадат в пререкания за най-малкото нещо. Мразят някой да им дава акъл за живота и ненавиждат посочването с пръст към тях, защото смятат, че те са прави за всичко. Освен това не харесват жени, които ги ревнуват, защото обичат свободата, но искат да държат изкъсо половинката си.
 
Телец
 
Мъжете от тази зодия не обичат големите промени. Те могат да се ядосат както на яденето в стола, което не им харесва, така и на нещо по-голямо, направено от тяхната половинка. Казано накратко – големи мърморковци са. Могат да се справят с всяко предизвикателство, но първо ще излеят гнева си, после ще действат.
 
Близнаци
 
В него живеят две личности, които са доста различни една от друга и могат да мразят каквото им изнася. Мъжете, родени под този знак мразят да им поставят правила, които да спазват. Другото нещо, което ненавиждат, са редът и задълженията у дома, от които гледат да изклинчат. Те ще се възпротивят или ще си намерят извинение, ако ги помолите да изчистят.
 
Рак
 
Представителите на силния пол със зодия Рак трудно се справят в напрегнати ситуации, при които се налага да се вземат сериозни решения. Причината е, че те мразят да ги измъкват от зоната на комфорт. В повечето случаи първо се паникьосват, но бързо се овладяват и в крайна сметка се справят. Но с месеци наред ще негодуват, че това им се е случило.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя като те остави ходи се оправяй! Не е важно, какво иска мъжа, важно е какво харесва жената!!!
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пиенето на бира рязко намалява нивата на тестостерона и "надува" коремчето.Ха наздраве!
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-обичаме да пием и да бием! Нъл тъй Ванче? Преписа ли от някъде или сама го измисли?