Как да говорите за секс без да изпитвате притеснения?

Помислете добре за желанията и предпочитанията си
15 ное 2018 23:00, Михаела Лазарова
22
Как да говорите за секс без да изпитвате притеснения?
Снимка: unsplash

Иска ни се сексът винаги да ни носи удоволствие, но понякога не се получава. Една от възможните причини е това, че не разговаряме свободно с партньора си за нашите настроения и желания в спалнята. Как да говорите за секс без да изпитвате притеснения?

Оставете срама настрана

Повечето хора се притесняват да говорят за секс и за предпочитанията си, от страх да не бъдат разбрани погрешно. Някои приемат темата за секса като табу, за други това е много личен въпрос. За да промените всичко това, преодолейте ограниченията, които ви спират да говорите.

Говоренето за секс, както и правенето, не е срамно нещо

Не се страхувайте да използвате думата „искам“ пред партньора си и когато става въпрос за секс. Не забравяйте за вашите желания и споделянето им по време на любовната игра или половия акт. В този процес ще ви бъде много по-лесно да говорите, защото под въздействие на възбуда не чувствате ограничения.

Ето защо, опитайте се първоначално да изразите вашите желания по време на секс, а след края не забравяйте за комплиментите към партньора ви. Също така след секс, все още не сте под въздействието на ограничения и бихте могли да споделите емоциите от преживяното, какво ви се иска да преживеете следващия път.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
33
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Ще дойде да ти се надупи само, гола, голеничка и наистина ще гледаш като кифладжия 😀
15
0
 
32
 
! Отговори
Dell преди 5 години
ама мене след *** не ми се говори
14
0
 
32
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Здравей, Михаелке-хубавелке! Определено личи от всяка твоя статия, че имаш нужда от (нов) партньор, нежни ласки и любов. Бих искал да ти отправя покана за среща, ако нямаш нищо против. Кажи ми, моля те, как да се свържа с теб.С много обичКифладжията
13
0
 
34
 
! Отговори
Пак Ъ преди 5 години
Извинявам се Мише за предишните ми гадни коментари ,но ме предизвика ,триейки ги постоянно.Това което бях написал не го мислих наистина,просто бях ядосан съжалявам за което.И ти като всеки човек заслужаваш всичко хубаво като радост, любов,секс и т.н. МИР
12
0
 
35
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Интересно ми е Михаела какво говори под завивките.Но ей сега ще бъде изтрит коментара ми.Иска да чете чуждите мнения а веднъж не си изказа на глас своето.Чакаме те Мише.Вместо да копираш новините от другите сайтове ,кажи си веднъж твоето мнение.Трябва ли да говорим под завивките или приказките са излишни?Може би трябва устата и езикът да са заети ,аз поне така мисля
11
1
 
35
 
! Отговори
54567 преди 5 години
Не е необходимо да се говори. Действия трябват. Аз директно показвам на приятеля ми. Няма нужда да водя монолог в обяснения като можем двамата да постигнем консенсус забавлявайки се:) Между двама души няма срам.
10
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който много говори, работа не върши.
9
3
 
36
 
! Отговори
Дел преди 5 години
Не говорете. Правете го.
8
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мише, здравей! Как си?
7
0
 
36
 
! Отговори
Стеве преди 5 години
Питайте кака галка кафето,нещо за професор доктор сашка ганева ...:-) :-) ;-)
6
2
 
39
 
! Отговори
Асен преди 5 години
Много тьпа тема. Само за секс и плеймейтки. Много омрьзва и не помага на никого.
5
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Минко 47г ергенМинко,Кога ти е рожденият ден?
4
9
 
40
 
! Отговори
Учуден преди 5 години
Кога да говоря за секс, като все не оставя време. Един тек, и един по-лек и беж пак при жената, че дългото отсъствие без повод( а то хубавите неща стават винаги, когато не си ги очаквал!), буди съмнение. И аз доволен, и партньорката намечесанa, а жената друг е чеши-хахаха!
3
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Как да говорите за секс без да изпитвате притеснения?"Аз обикновено просто заявявам точно какво искам да се случи и се случва, а ако вече сме започнали и ми е хрумнала някаква друга идея- просто го правя без преговори. Досега не е имало жена, която да е била против. Е, вече съм женен и за мене има само една жена, но продължава да е същото.
2
2
 
40
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Развращавайте! Това ви е работата.
1
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нужда да говорите за секса. Трябва просто да го правите. Говоренето оставете за грозните и импотентните!