Зодиите, които са добри комуникатори в любовта

Винаги знаят какво точно да кажат, как да споделят
16 ное 2018 09:50, Михаела Лазарова
1
Зодиите, които са добри комуникатори в любовта
Снимка: istock

Общуването в една връзка е може би най-важното умение, което изгражда и заздравява любовта. Ако не сте съвсем сигурни дали партньорът ви има умения за открита комуникация, можете да погледнете към звездната карта. Някои зодиакални знаци са изключителни в общуването, особено с интимните си половинки. Те са майстори на комуникацията. Винаги знаят какво да кажат, как да споделят, как да накарат човека срещу тях да се чувства предразположен да говори открито.

4 зодии се открояват над останалите в това свое умение. Ето кои са те:

Овен

Обикновено се смята, че Овенът е коравосърдечен и твърдоглав заради темпераментната му природа, безконтролните му понякога изблици и импулсивност. Това съвсем не е вярно. Овните въпреки пожароопасния си характер са прелестни партньори що се отнася до комуникацията. Те са наясно с онова, което чувстват и никога не говорят с недомлъвки. Общуват директно и без заобикалки.

Имат невероятното умение да предразполагат другите да споделят с тях. Хората ги търсят за съвет или просто защото знаят, че Овенът ще ги изслуша и ще им даде възможно най-мъдрия съвет.

Близнаци

Близнаците често са неразбрани заради двойствената им природа. Стига да поискат, Близнаците могат да са превъзходни комуникатори. Резкият им характер обаче понякога обърква партньорите им, защото в такива моменти те не желаят да говорят и оставят погрешно впечатление на прикрити и темерути.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Символи на късмет от различни части на света
Символи на късмет от различни части на света

Символи на късмет от различни части на света

Честита първа пролет!
Честита първа пролет!

Честита първа пролет!