Зодиите, които са добри комуникатори в любовта

Винаги знаят какво точно да кажат, как да споделят
16 ное 2018 09:50, Михаела Лазарова
1
Зодиите, които са добри комуникатори в любовта
Снимка: istock

Общуването в една връзка е може би най-важното умение, което изгражда и заздравява любовта. Ако не сте съвсем сигурни дали партньорът ви има умения за открита комуникация, можете да погледнете към звездната карта. Някои зодиакални знаци са изключителни в общуването, особено с интимните си половинки. Те са майстори на комуникацията. Винаги знаят какво да кажат, как да споделят, как да накарат човека срещу тях да се чувства предразположен да говори открито.

4 зодии се открояват над останалите в това свое умение. Ето кои са те:

Овен

Обикновено се смята, че Овенът е коравосърдечен и твърдоглав заради темпераментната му природа, безконтролните му понякога изблици и импулсивност. Това съвсем не е вярно. Овните въпреки пожароопасния си характер са прелестни партньори що се отнася до комуникацията. Те са наясно с онова, което чувстват и никога не говорят с недомлъвки. Общуват директно и без заобикалки.

Имат невероятното умение да предразполагат другите да споделят с тях. Хората ги търсят за съвет или просто защото знаят, че Овенът ще ги изслуша и ще им даде възможно най-мъдрия съвет.

Близнаци

Близнаците често са неразбрани заради двойствената им природа. Стига да поискат, Близнаците могат да са превъзходни комуникатори. Резкият им характер обаче понякога обърква партньорите им, защото в такива моменти те не желаят да говорят и оставят погрешно впечатление на прикрити и темерути.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари