Според зодията: Кои са тайните на успеха? (1 част)

Голяма част от житейските ни пътеки са посочени от звездите
24 ное 2018 17:25, Теодора Драгоева
3
Според зодията: Кои са тайните на успеха? (1 част)
Pixabay

Астрологията ни учи, че голяма част от житейските ни пътеки са посочени от звездите в момента, в който сме родени. Звездите може и да определят част от нашите характеристики, но не ни дават рецепта за успех. 

За да постигнем лично щастие ние преди всичко трябва да идентифицираме и приемем нашите уникални черти и да използваме талантите си за постигането на целите си. Австралийската астроложка Кели Фокс разкрива тайната на успеха на всяка една зодия пред вестник Daily Mail.
 
Според нея амбициозният Овен може да процъфтява, едва когато се научи да споделя славата от постиженията си с другите, а Девите – да бъдат по-малко самокритични.
 
Ето и повече по темата:
 
Овен – да се научи да споделя славата си
 
Според Кели Фокс, Овните винаги се стремят да бъдат номер едно и са склонни да забравят, че по пътя към върха е имало хора, които са им помагали. Те трябва да спрат да бъдат толкова конкурентни и да се научат да поемат и признават приятелски подадената ръка. Овните трябва да помнят, че дори да не са първи в състезанието, пак може да не са в ролята на губещи и обратното – понякога първото място е много самотно. Те трябва да се научат да споделят постиженията си, независимо дали с приятел, с любим или с колега.
 
Телец – да открие радостта от споделянето
 
Телците копнеят за комфортен, спокоен живот. Те са известни с това, че трудно променят темпото си, начина си на мислене и т. н. Те също така имат дълбоко желание да притежават луксозни вещи, което е нещо, което ги мотивира най-много в живота им. Телците обаче не са много умели в споделянето на тези свои, трудно спечелени, скъпи вещи. Този техен егоизъм им създава проблеми в романтичен план. Те трябва да се научат, че спечеленото съкровище е много по-ценно и сладко, когато има с кого да бъде споделено.
 
Близнаци – да показват познанието си с цел
 
Близнаците обичат да поглъщат всичката информация, която минава покрай тях. Те са много любопитни и умни, а освен това са страхотни в комуникацията. В същото време те трябва да се научат да общуват малко по-целенасочено (не да се увличат от клюките) и да споделят идеите си с мисъл, а не просто за да върви разговорът. Те трябва да използват познанията си в своя полза и ще имат успех. Всички професии с обмен на данни и информация ще им се отдават перфектно и ще осмислят живота им.
 
Рак – да си създаде собствен комфорт
 
Ракът е известен с желанието и необходимостта си да се грижи за близките си. Хората от този знак жадуват най-много да създадат стабилна и сигурна среда за онези, които обичат. Самият Рак обаче често не е доволен от количеството любов, което получава в замяна. Това обикновено се отразява зле на самочувствието и самоуважението му, което пък пречи на успеха му. Затова представителите на тази зодия трябва да се погрижат за собствения си комфорт преди всичко и да се научат да разчитат най-вече на себе си в този живот.
 
Лъв – да се отърси от нуждата си от признание
 
Лъвът обича да се изявява. Той копнее да свети като слънце, където и да отиде. Хората от този знак търсят одобрение от всеки, но в замяна дават безкрайна преданост на своите най-лоялни приятели. Но в много случаи Лъвът разчита твърде много на останалите, за да утвърди самочувствието си, вместо сам да осъзнае своите уникални черти и таланти. Лъвът намира успех и щастие, когато разбере, че и без чуждото признание тежи на мястото си. Той трябва да се научи да приема критиката спокойно – тя няма да отнеме от блясъка му!

Останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
self made milionare преди 5 години
Работа воля постоянство,и най важното когато успеха те сполита - вяра
1
1
 
14
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Тайната на успеха е че няма значение от коя зодия си, важното е баща ти да е милионер :)