Не анализирайте връзката си – разрушавате я!

Несигурността е лош съветник на взаимоотношенията
9
Не анализирайте връзката си – разрушавате я!
Снимка: Istock

Когато сте във връзка, инстинктът ви кара непрекъснато да се опитвате да разчетете знаците, които партньорът ви изпраща. Несигурността е лош съветник, когато става въпрос за взаимоотношения. Тя може да изиграе лоша шега и да обърка още повече чувствата, да предизвика съмнения, да ви накара да стигнете до крайности.

Премислянето на всичко в една връзка, тълкуването на всяка думичка и действие на партньора не само че изтощават и всячески гонят любовта, задушават я, но и ви карат да виждате несъществуващи неща.

Нима прекаленото вглеждане в детайлите не ни пречи просто да се обичаме?

Вижте няколко начина, по които можете да се отърсите от прекаленото премисляне и свръхтълкуване на партньора и връзката си. Така ще я спасите.

1. Не анализирайте всичко, което излиза от устата на партньора ви

Приемете, че хората са си хора и невинаги казват онова, което мислят. Понякога партньорът ви може да е ядосан, да се изказва необмислено и неподготвено, да се опитва да изпъкне, да ви уязви или каквото и да е, но това да не означава автоматично, че не ви обича.

И само защото не ви казва „обичам те“ по 10 пъти на ден също не означава, че не го чувства. Не се сравнявайте с приятелките си или с героините от филмите. Опитайте се да гледате трезво на връзката си и ще видите колко повече неща има, за които да се радвате.

2. Съсредоточете се върху това как се чувствате вие, вместо върху това да оценявате връзката си

Ако мислено сте си съставили списък с критерии, на които връзката ви трябва задължително да отговаря, подгответе се за разочарования. Мечтите по-често са само в главата, отколкото в реалността. Колкото повече живеете в истинския свят с реална нагласа, толкова по-лесно ще ви е да сте щастливи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Моленкин преди 5 години
С някой жени *** не бива! Колкото е била мила и любвеовилна с вас тигър че. Ще я превърнете в същинска тигрица и ще ви разкаже играта. Или дебелата жена.. Или... Или или. Ебавки не вървят! Ще те мори до сетне!!!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не анализирайте връзката си-вагинализирайте я!
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само каквото излиза от устата, а абсолютно всеки избор, е показателен за истинския човек. Ако си затваряме сетивата в името на чифтосването, да се сърдим на себе си, когато осъзнаем реалността.
3
2
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Най-доброто е да оставите жената да прави каквото си поиска. Аз така правя :) Защото една жена реши ли да направи нещо, ще го направи, ако ще 10 детектива да и лепнете да я следят. А с думи и приказки, нищо не става. Те са си такива и за да нямате дертове, ги оставете да си правят каквото си искат.
2
3
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Ама разбира се!А най-лошото, което може да направи всеки млад човек е да се ожени!
1
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената трябва да си следи за външният вид и килограмите и да си знае мястото. Друго не се иска.