Може ли дългогодишната връзка да съсипе любовта?

Емоционалната изневяра е не по-малко показателна за... бягство
17
Може ли дългогодишната връзка да съсипе любовта?
Снимка: istock

Когато сте били с някого в продължение на няколко години, може да бъде наистина разочароващо и болезнено да забележите, че любовта помежду ви е изчезнала. Чувствата, които са ви събрали някога, са се изпарили. На тяхно място са се появили други, за съжаление пагубни за дългата ви връзка, която е пред своя край.

Ако сте все още заедно заради доброто старо време или защото все още се залъгвате, че се обичате, вижте признаците, които показват, че дългата ви връзка е изчерпана.

Единият от вас обмисля да опита с други партньори или вече го е правил

Не е нужно аферите да са сексуални. Емоционалната изневяра е не по-малко показателна за желанието за бягство от настоящата връзка. Обикновено партньори, които се чувстват изтощени във връзката си, още повече ако тя е дългогодишна и безперспективна, изпитват подобни мисли и желания.

Често подобни афери, били те физически или емоционални, не издържат дълго във времето. Те просто показват, че вече не обичате настоящия си партньор и това е достатъчно.

Вече не сте мили един с друг

Започнали сте да се обиждате, да се карате по-често, да си разменяте язвителни думи, от които другият е силно наранен. Това е така не само защото не се обичате вече, а и защото сте имали твърде много време да научите слабите места на другия и да удряте там, където най-много боли. А най-лошото е, че го правите без да съжалявате след това. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
отдъжнавятър преди 5 години
Пъ и да ви разгледам по-отблизо подробностите, ъф
12
0
 
1
 
! Отговори
отдъжнавятър преди 5 години
Слава богу, че шавливите си личат от далече. Изпотребвала ми е петминутната ви любов, колко да не заспа.
11
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Коледа преди 5 години
Аз понасям моята жена все по-трудно. Обидите и лошото отношение между нас все повече се засилиха с времето и на моменти чувсвам, че ако не беше детето щях одавна да съм и бил дузпата особено след някои нейни реплики и закани.
10
0
 
11
 
! Отговори
... преди 5 години
Значи, да го кажем така: Секса само с един човек омръзва дори след 1 години при най-най-търпеливите! А след 10г връзка или брак си знаете и кътните зъби! И ново няма! Ако не направите и двамата мноого компромиси то по-добре се разведете/разделете, щото инак ше сте нещастни и майната му на децата, както чета тука разни "умници" съветват! Та такова е положението драги ми смехурковци! Секи сам избира за себе си и обикновено неговия избор не е толкова правилен както на негов приятел!
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брат ми живее с една кикимора вече 4-та година пък аз любов не виждам.Имам и доста познати, които просто не разбирам какво ги свързва с половинките им.Не не е sex.Вечно се карат, разиграват драми и са си сърдити.Аз съм си сам като кукувица, но предпочитам така отколкото да съм с някоя ей така, защото трябва и постоянно да има караници за глупости.
8
3
 
4
 
! Отговори
Григор Мадин преди 5 години
Как да е мила, като той иска да ходи с дебелата си жена някъде. А на нея и бие балтията пет минути преди среща.Но се разбират два дена, преди това. Освен да я гледа на снимка и да чува за нея, като легенда и епопея..! Щом се е докарал, дотук да си бере гайлето. Умения мъж намира решение, глупавия се сдобрява с цялата рода и тази на дебелата си жена за да докаже, пред себе си че е *** по бели ***, а на хората че е нещастно обвързан. Заради собствените си родители не заради самия себе си!
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
80% от съжителствата са в така, седят заедно защото няма друго по добро на хоризонта
6
0
 
9
 
! Отговори
Божинката преди 5 години
....... Дългогодишната връзка е като краткотрайната ........ Обаче е - дългогодишна !!! .... :) :) :)
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато има деца, вече не говорим за само за връзка, а и за отговорности - към децата, партньора, родителите ако щеш. Който изневерява неглижира отговорностите си като родител и бута стола на който седи.
4
4
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
На глупав човек всичко му виновно - особено евро-атлантически ценности.Заслепености - нашенски.
3
3
 
18
 
! Отговори
Драган преди 5 години
Евро атлантическите ценности направиха така, че хората да се разделят защото връзката е "изчерпана". Свободията в отношенията ни докараха до демографски срив и увълчени един срещу друг двойки ! Тя си мисли, че като отиде при друг, живота ще й е розов. Да, ама не !
2
1
 
17
 
! Отговори
РАТНЕМОК преди 5 години
Тая статия е пълен въздух. То ако е така, сменяйте гаджето след първата година , максимум втората... И така докато свят светува...***! Във връзката не всичко е мляко и рози! Авторката май или е преписвала или много се е задълбочила нещо...
1
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията е точна.