6-те знака, че сте готови да обичате отново

Има любов във вас, която сте готови да споделите
3
6-те знака, че сте готови да обичате отново
Снимка: istock

Любовта е изпълнена с положителни и отрицателни емоции. За някои съществуването в любовна връзка е спасение от самотата. Други предпочитат да не бъдат в неподходящи взаимоотношения. Ако сте от вторите, вероятно се чудите дали сте готови за нова връзка. Има няколко ясни признака, че може да направите стъпката и те са:

Спомените за миналото не предизвикват отрицателни емоции

Наскоро сте видели бившия си и с радост сте осъзнали, че при срещата ви емоции като гняв, нервност, подкосяване на коленете, които преди сте изпитвали сега ги няма. Сещате се за миналото ви и дори да не е било от най-добрите, сте успели да извлечете важни уроци от връзката ви. Това са само част от знаците, че вече се фокусирате върху вашето бъдеще с нова любов.

Не се страхувате от самотата

Самотата е онова усещане след края на връзката, което може да ни накара да се дистанцираме от приятели, забавления, нови възможности, срещи, за да седим у дома и да се самосъжаляваме. Но ако вие сте от тези, които не се страхуват вече от самотата, успели сте да намерите нови радости в живота, вече сте готови да обичате отново.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уууфффф 2 е такова досадно същество без умора драще.
1
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Най- добрия бранд вино е в домашната ми изба на село.