Какъв коледен подарък да изберете за различните зодии?

Огненият Овен например не се интересува от практични подаръци
4
Какъв коледен подарък да изберете за различните зодии?
Снимка: pexels

Наближават коледните и новогодишни празници, а с тях и подготовката за празничната трапеза, пътуванията и, разбира се, подаръците. И тази година ще изненадаме любимите си хора с подарък, което ще стопли сърцето им. За да улесним избора ви, споделяме няколко чудесни идеи за коледни подаръци според зодията.

Зодия Овен

Огненият Овен не се интересува от практични подаръци или от тези, които изискват много време, за да забавляват човека. Избягвайте неща като книги, домакински уреди и пъзели – този знак просто няма търпение или интерес, за да се рови в такива неща. Вместо това, обръщайте внимание на начина на живот на Овена. Той е активен, затова може да му подарите билети за спортно събитие, билети за концерт, карта за ски, карта за фитнес, нови слънчеви очила, а за дамите марков червен лак за нокти.

Зодия Телец

Докато Телецът е практичен знак, той също има скъп вкус и може да разпознае качеството чрез усещане, мирис и докосване. Чувствен по природа, този знак обича всеки подарък, който може да се ползва чрез тези три сетива. Може да го изненадате със стилна кожена чанта, разкрасяваща процедура, като масаж, педикюр/маникюр, курс по готварство, нов парфюм, копринено бельо и скъпи бонбони. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как какъв? Коледен!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз секс:-), ама от една друга, не от тази, с която живея