Забранените подаръци за гаджето, с което сте отскоро

Коледа идва, стига с тези чорапи, стига и с тези гащи
Обновена: 8 дек 2018 22:29 | 8 дек 2018 22:29, Иванка Гъркова
5
Забранените подаръци за гаджето, с което сте отскоро
Снимка: pexels.com

Наближават най-светлите празници, за които цялото семейство се събира на едно място. Обикновено на Коледа най-близките си подаряват подаръци, сядат около трапезата и се забавляват заедно.

Но за някои последните работни дни преди нея са същинско изпитание. Тогава освен изостаналите задачи в офиса, се налага да пазаруват за половинката, родителите, племенниците, приятелите и колегите, което не е лесна задача.

Има двойки, при които с течение на времето мъжът и жената не се изненадват, но се разбират да си купят нещо практично, което да ползват. При сравнително новите връзки обаче нещата не стоят по този начин. Всеки очаква с трепет какво ще му подари любимият/любимата. Особено жените, са много чувствителни на тази тема.

Под въздействието на приятелки, те очакват да получат предложение за брак, сребърната верижка, която са си харесали или лъскавата кола, която не могат да си позволят. В повечето случаи мъжете въобще не са наясно с предпочитанията им.

Ако имате гадже отскоро и искате да му подарите нещо, което наистина ще го зарадва, ето какво да не купувате:

Чорапи

Я, стига, наистина ли бяхте решили, че ще купите чифт чорапи в свежи цветове, които да комбинирате с нещо друго?!Това е доста тривиален подарък и категорично не е подходящ за двойка, която е още прясна. В момента има много фирми, които продават най-различни закачливи чорапи, но те стават по-скоро за имен ден - например с риби или конкретен надпис за Никулден, но не и за Коледа. Освен това каквито и чорапи да вземете, те не са кой знае колко скъпи и ще се изложите. Освен това по-скоро майка би дала на сина си чорапи, отколкото момиче/момче на половинката си.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: подаръциколедачорапи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ви се не знае и чукундурите, дето сте се изявили по-долу!Купете й чифт чехли с по-високи токчета, та да има с какво да ви бие по гениалните кратуни!
3
4
 
1
 
! Отговори
Пора преди 5 години
Вибратор и лубрикант - да разразботва дупките докато ме няма. Втори подарък - тапа за уста - да свиква че докато е с мене или няма да говори, или устата и ще се използва по предназначение...
2
2
 
7
 
! Отговори
Киро Кардана преди 5 години
Аз подарих на гаджето си за Коледа една полица за Гражданска отговорност на автомобила и..Няма такава радост!!
1
5
 
2
 
! Отговори
Батко преди 5 години
Иригатор - задължително за първи подарък. Да си знае, че хигиената е важна