Какъв тип сте според предишните ви любови?

Вашата личност разкрива много неща за живота ви
Обновена: 25 дек 2018 19:44 | 25 дек 2018 19:27, Екип на Tialoto.bg
4
Какъв тип сте според предишните ви любови?
Pixabay

Вашата личност разкрива много неща за живота ви. Но знаехте ли, че тя издава и какви са били предишните ви любовници? Вижте сами: 

Тази, която угажда на всички
 
Тези жени обикновено имат доста доминиращи партньори, които все изискват и изискват от тях. Това постепенно ги прави толкова услужливи и готови на всичко, само и само за да задоволят потребностите на другите.
 
Вечно съмняващата се
 
Повечето от тези жени са станали толкова мнителни заради предишни партньори, които са им изневерявали или са ги лъгали по друг начин. Оттам те започват да имат проблеми с доверието, което пренасят и в следващите си връзки.
 
Дивата
 
Вероятно тя е не само момичето на татко, но и е била нечия „принцеса“. Тези жени обикновено се обграждат с мъже тип „лакеи“, които са готови буквално да им целуват краката и да им угаждат за всичко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
3
 
! Отговори
Кво преди 5 години
Какво другарче на жена? Това е просто използване от страна на жената, те са номерджийки по природа. Тея митове и легенди за платонично взаимоотношение бяха едно време преди жените да бяха решили да стават независими.. о чакай това не го решиха те а разни капиталисти търсещи да си вдигнат печалбите
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А жените които искат да имат другарче до себе си? Готови са на всичко, но не използване. Просто другарче до теб, в трудния път?