Слънце в Козирог – какво да следвате до 20 януари?

Поставяйте си цели, не се страхувайте да поискате съвет
28 дек 2018 16:07, Екип на Tialoto.bg
4
Слънце в Козирог – какво да следвате до 20 януари?
Pixabay

От 21 декември до 20 януари следващата година Слънцето е в Козирог. Въпреки че сме в разгара на партита и празници, именно сега е най-благоприятното време за поставяне на цели.

Неслучайно именно в този период най-често си даваме основните обещания и правим своите планове.

Сега е моментът да направите собствената си равносметка, да извадите на показ скритите си желания, за да ги направите най-накрая реални, пише Elle. 

Обща характеристика на ерата на Козирога
 
Козирогът е знак на мъдростта и опита, в този астрологичен сезон не се страхувайте да поискате съвет.
 
Козирогът е знак за запазване на енергията. Обърнете внимание на това, за което харчите най-много време, пари и емоции. Използвайте времето до 20 януари, за да възстановите и пренасочите потока към възможности, които носят печалба. 2019-а може да бъде година, в която най-накрая да научите как да спечелите повече пари или може би ще се научите да използвате думата „не“ и да спрете да се извинявате и обяснявате пред всички.
 
Козирогът се управлява от Сатурн, кармичния господар на времето. Този слънчев цикъл ни напомня – часовникът винаги тиктака. През новата година използвайте всяка минута и се обградете с хора, които заслужават вашето време!
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Пиян но прав преди 5 години
Слънце в Козирог, Сатурн в Козирог, Плутон в Козирог от 2008-та, 2020 ще е изпепеляване когато Плутон се нареди на една линия със Сатурн, почти гаранция ще има нещо историческо около 2020
1
3
 
1
 
! Отговори
Очакваме да ни огряв преди 5 години
Какво друго може да се очаква