Козирог: Какво да очакват родените под този знак?

През 2019-а не подценявайте здравословните си проблеми
29 дек 2018 20:10, Екип на Tialoto.bg
4
Козирог: Какво да очакват родените под този знак?
Pixabay

Жена Козирог 

През 2019 г. дамите ще имат шанс да възкресят връзка с бивш любовник. Но няма да излезе нищо добро от това начинание. На интимния фронт ревността ще взима връх, трябва да намерите сили да я държите в нормални граници. Защото ще следват конфликт след конфликт с половинката ви. Краят на годината обаче ще е време за много приятни преживявания. Обвързаните представители на зодията пък трябва да помислят по темата за създаване на семейство, следващата година е повече от подходяща.
 
По отношение на кариерата и парите всичко ще бъде наред. Колегите ще ви подкрепят, ръководството ще оцени вашия професионализъм. Ако сте решили да сменяте работното си място е подходящо да го направите в края на пролетта или в началото на есента.
 
През следващата година полагайте грижи за здравето си, като особено следете стомаха и черния дроб. Препоръчва се тютюневият дим да изгуби място в живота ви и да прекарвате повече време във фитнес залата и на открито.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
10
 
! Отговори
Коза преди 5 години
До Анонимен 2Жената Козирог винаги си има свои пари. Затова може да избира мъжа и според другите му качества. Не че пренебрегва финансовото му състояние - то говори за много неща. Но за разлика от повечето жени Козирогинята може да си позволи да се обвърже и с човек, който не е заможен. Обикновено, тя е осигурила имане, достатъчно и за двамата.
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Внимание....Шетат- убийци...Стойте- сй, у- дома ....