Овен, Лъв, Стрелец. Какво е общото между тях?

Те са емоционални, спонтанни, ентусиазирани, амбициозни, но...
5
Овен, Лъв, Стрелец. Какво е общото между тях?
Pixabay

Много хора считат, че представителите на огнените знаци в зодиака – Овен, Лъв и Стрелец са си лика-прилика – емоционални, спонтанни, ентусиазирани, амбициозни, страстни и енергични. Да, но не е точно така.

Овен е кардинален знак, Лъв е неподвижен знак, а Стрелец – подвижен. Всеки от тях има силна енергия и огромно желание за живот, но ги изразява по различен начин. Ето как: 

Овен
 
Тъй като това е първият знак в зодиака, хората от тази зодия обикновено излъчват детинска невинност, дори когато са в зряла възраст. Логично първият знак (освен това е кардинален), иска винаги да бъде номер 1, и то във всичките си начинания. Овните са родени лидери и често са начело на революциите във всяка област. Те много разчитат на инстинктите си и реагират на секундата при най-малката провокация. В същото време те имат нежно сърце и са по-раними и чувствителни от другите огнени знаци.
 
Някои хора считат Овен за безразсъдна зодия, но те по-скоро са спонтанни и естествени, лишени от всякакви преструвки и маски. Овен много бързо влиза в нови отношения – работни или лични. Този знак не е толкова приказлив като Лъв и Стрелец.
 
Лъв
 
Лъвът е страстен знак, но някак по-стабилен от Овен и Стрелец, заради това, че е фиксиран/неподвижен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уффф, пак за Овен. Свестен не съществува. Пука им за пари и лесен живот само и са доста големи кръшкачи
1
1
 
2
 
! Отговори
Да се Знае преди 5 години
и гледането на карти, и гледането на звездите, и на кафе, и врачуването и гледането, и многобройните учения и вярвания в (фалшиви религии) са от един източник (дявола) и са една голяма измама целяща да подмами мнозина и да отдалечи колкото се може повече от Бог - създателят ни! За информация прочетете от дебелата книгата (където е казано за астролозите и гледачите..), не хороскопа и таро.. :(