Как да разберете дали съпругът ви е щастлив с вас?

Всеки мъж без изключение иска да бъде обичан, но...
12
Как да разберете дали съпругът ви е щастлив с вас?
Снимка: istock

Чудите ли се дали съпругът ви е щастлив с вас? Това е един от въпросите, които терзаят много жени. Всеки иска да бъде обичан и да кара половинката си да се чувства така, сякаш се намира в началото на една щастлива и хармонична връзка.

Има няколко ясни белега, по които можете да познаете дали партньорът ви се чувства добре с вас и дали е доволен от съвместния ви живот. Ето 10 от тях:

Той се чувства ценен и забелязван

Изследване от 2008 година, публикувано в Newsweek, показва, че когато един мъж се чувства добре оценен от своята половинка, неминуемо това се отразява благоприятно на брака.

Той знае, че може да ви се довери, без да бъде съден или критикуван

Непосредствената и изпълнена с разбиране комуникация е ключова за успеха на брака. Ако с течение на времето заради непрекъснато критикуване или постоянни опити от ваша страна да го промените съпругът ви е започнал да се дистанцира, да не споделя или да ви лъже, за да избегне мрънкането ви, това определено не води до щастлив край.

И обратното, ако се отнасяте с разбиране към неговите проблеми и чувства без моментално да изваждате тефтера с минусите и черните точки, съпругът ви ще се чувства наистина щастлив.

Той знае, че го желаете, защото го показвате

Всеки мъж без изключение иска да бъде обичан, желан и да знае, че предизвиква страст у половинката си. Липсата на интерес съсипва брачните отношения. 

Пoвече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Alpha do ralaТова за което говориш е стока и се купува с пари. А жената е нещо съвсем друго и ти очевидно нямаш щастието да си го срещал! Заради подобни мъже все повече жени отглеждат сами децата си. Мъжете, които не могат да се отдават на семейство, да носят отговорност за децата си и за отглеждането и възпитанието им не са по-щастливи хора.Даряването на радост, игри, спокойствие и сигурност на собствените ти деца е огромно щастие и е осъществимо само с майка им до теб
8
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 5 години
Като попитате любовницата му..
7
2
 
5
 
! Отговори
Да бе преди 5 години
7Потрябвал си им... Света ще се свърши без теб...
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
важното е да му покажеш къде му е мястото, ако не е доволен - да си ходи--------------Една така пробва да ми показва, майка й също и сега са си двете заедно сами, барабар с едно дете на главата. И на кого накриви шапката? Кой плаща най-голямата цена - детето ни. Ама, иначе иска втори шансове да си даваме, мислила, че било временна раздялата. Знаеш ли кога? Един човек като те е предал е въпрос на време да го направи пак! Няма това дете само насам-натам, *** ми, дойде ми. Вън
5
4
 
7
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
В РЕАЛНИЯ ЖИВОТАко има такова взаимоотношение (май е рядкост) където има такава ЕСТЕСТВЕНА динамика, гарантирам ви че мъжа ще стигне до луната за да осигури добър живот на половинката си, даже и да са в невъзможно положение, геройските усилия ще са на лице/възможни. Мъжа прави(действие), но причината е жената (емоция)В дълбочината емоцията е решаваща. Нещо прави ли ти се или не ти се прави? Това е 100% емоция. После може да се изразява като решаване на уравнения, но в корена си е емоция
4
3
 
2
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
"Изследване от 2008 година, публикувано в Newsweek, показва, че когато един мъж се чувства добре оценен от своята половинка, неминуемо това се отразява благоприятно на брака."^ Ей това ми потвърждава наблюденията, които някои тука сметнаха за невъзможни бритвежи. в контекста на хармонични взаимоотношения ако има инстктивно оценяване на мъжа за усилията му от страна на жената, това съответства на символиката на приказката където жабата се превръща в принц.
3
7
 
25
 
! Отговори
Alpha do rala преди 5 години
Ще му покажеш друг път. Вече не останаха много чехли. Мъжът бавно, но сигурно осъзнава мястото си. Ексклузивността на стоката, която предлагате не съществува. Намира се лесно и евтино. А мине ли пикът ви след 25 сте трагични и отчаяни. Мъжът не бърза за никъде. Стана като в Русия, на 5-6 качествени жени за пада един свестен мъж. Нали се сещаш кой ще те търпи да му казваш къде му било мястото. Никой.
2
22
 
10
 
! Отговори
rala преди 5 години
важното е да му покажеш къде му е мястото, ако не е доволен - да си ходи
1
4
 
33
 
! Отговори
АГЕНТ ТЕНЕВ преди 5 години
МЪЖЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ОБИЧА....ПРОСТО ДА СЕ ОБИЧА....АКО ИСКАТЕ ДА ВЪЗПИТАВАТЕ НЯКОГО...ВЗЕМЕТЕ СИ КУЧЕ....