5 признака, че партньорът ви не е подходящ

Не можете да сте себе си в негово присъствие
12 яну 2019 16:02, Михаела Лазарова
15
5 признака, че партньорът ви не е подходящ
Снимка: Istock

Когато имаме връзка с някого, едно от нещата, за които се питаме постоянно е дали сме с правилния човек. Някои хора имат щастието да открият половинката си без изобщо да им се налага да се питат. Те просто знаят и усещат, че са с правилния човек. Останалите обаче се изправят пред трудността да разграничат любовта и заслепяването от реалността.

А тя е, че понякога онзи, когото смятаме за любовта на живота ни изобщо не е добър избор за нас. Ако имате своите съмнения, ето признаците, които подсказват, че партньорът ви никак не е подходящ за вас.

Чувствате се несигурни в негово присъствие

Обърнете внимание на това как усещате себе си и в какво състояние е самочувствието ви, когато половинката ви е край вас. Ако с поведението си ви кара да чувствате несигурност, колебание в себе си и възможностите си, притеснение или съмнение в качествата си, той определено не е за вас. Всеки трябва да има до себе си човек, с когото се чувства оценен и харесван. Всеки обратен вариант не е приемлив в дългосрочен план.

Не можете да сте себе си в негово присъствие

Когато на човек му се налага да се прави на такъв, какъвто не е в присъствието на партньора си, това е ужасно, защото напрежението расте с всяка изминала минута. Представете си само себе си до него в бъдеще. Ако все така потискате истинското си аз, за да ви харесва, ще полудеете. Няма как да има щастие при такива обстоятелства.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
9
 
! Отговори
анализитко преди 5 години
1 признак, че партньорката ви не е подходяща: Опитва се да анализира връзката ви и вас 24/7
10
2
 
1
 
! Отговори
не съм в лево преди 5 години
да суперпартньорите не са един за друг,Собственост на Бога
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-важния признак е да сеебе редовно и с голямо удоволствие, значи е подходящ/а.
8
2
 
12
 
! Отговори
Лекар преди 5 години
До АнонименА ти мислиш ли сериозно че IQ е някакъв сериозен критерий.Той е такъв само за САЩ.Иначе е напълно измислен тест без никаква практическа стойност!Само голями наивници вярват в него!
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
............. а жената се справя по-добре от него при анализа на детайлите. Това са отдавна установени факти.Затова природата е създала хората така, че да живеят по-добре и да се справят по-успешно, когато са по двойки. Няма по-добър и по-лош пол. Има два вида човеци, създадени така, че да се допълват.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЗа IQ-то не бъди толкова сигурен, г-н Женомразецо. Лицето с най-висок такъв показател се оказа перачка от Южна Америка, при това с много ниска степен на образование. Преди време, като човек с най-висок такъв коефициент на Балканите представиха българка на средна възраст.Друг е въпросът какво трябва да е съотношението във всяка конкретна двойка.И не забравяй, че има една съществена разлика в мъжкото и женското световъзприемане. Мъжът е по-успешен при едромащабните изводи, а жената
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2С такъв/такава човек изобщо не бива да се захваща. Така няма да се наложи да преживее неприятностите около раздялата.
4
3
 
11
 
! Отговори
Пфу преди 5 години
Ама много са нахални тези момичета!Какво значи да бъде себе си? Тя трябва да е копие на майка му, едно по-младо нейно копие, което да поеме всички функции на маминка, но без нейните претенции да бъде пътеводна светлина и командир в живота на синчето. *** е длъжна да е покорна и да забрави себе си, докато угажда на мъжа до нея! И да съчетава функциите на грижовна и жертвоготовна маминка с тези на фамозна секспартньорка. Но да е девствена!Чухте ли ***, кифлиииии?
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Deepthroat
2
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5 признака, че партньорът/кати ви не е подходящ/а---------1) Няма образование2) Няма професия (професионални навици и умения)3) Мързелив/а и неопрятен/а4) Пие и пуши като пор5) Слуша Чалга .....Може да се изброят и още но и тези са достатчни, за да му/й биете "шута"!
1
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената хамелеон която не е себе си във чуждо присъствие, това е червен флаг. Дали случайно не става въпрос за досадно същество с нереалистични очаквания което в един момент показва истинското си лице. Една жена не може да бъде равноправна на мъжа до себе си, защото инстинктивно тя винаги търси мъж с по-висок статус който да я доминира и само тогава е истински щастлива защото е в сигурни ръце. Не случайно мъжете имат по-високо IQ и физическа сила.