5 промени, от които се нуждае всяка двойка

В началото на 2019-а си отговорете на трудните въпроси
13 яну 2019 22:30, Михаела Лазарова
2
5 промени, от които се нуждае всяка двойка
Снимка: pexels

Всяка година си обещаваме някакви неща, които искаме да променим или които искаме да направим, за да сме по-щастливи и да се радваме на повече късмет.

Това важи и за двойките, които искат да подобрят отношенията помежду си. За да се настани трайно хармонията между вас и партньора ви е необходимо двамата заедно да си обещаете някои неща, които да промените през новата година.

Избягвайте автоматичния отговор: "Не"

Постоянното отхвърляне на мислите и намеренията, чувствата и плановете на половинката ви може да го/я тикне по посока, обратна на тази, в която искате връзката ви да върви. Научете се да казвате „не“ с мярка, а не винаги, когато нещо не ви изнася. Партньорът ви също има своите гледна точка и чувства. Уважавайте ги.

Бъдете партньори, не играчи

Съревнованието в една връзка е пагубно, защото в любовта няма състезание, има партньорска подкрепа. Когато единият има нужда от помощ, другият го дърпа напред. Подкрепата е един от най-силните лостове, на които се държи връзката. Ако единият партньор усеща не подкрепа, а постоянен упрек, това руши.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Болка в сърцето преди 5 години
Ко ще променяте! Аз още съм девствен на 28г и съм нямал гадже. Па вие за промяна ми говорите. Аз та първа ще разучавам какво е секс и момичетата. Не ми пробутвате тези глпсти. 5 неща дрън дрън. На всекиго е различно.