Алфа, бета... Как да разпознаем омега мъжът?

Казват, че жената е тази, която избира мъжа до себе си
23 яну 2019 17:30, Михаела Лазарова
24
Алфа, бета... Как да разпознаем омега мъжът?
Снимка: Reuters

Казват, че жената е тази, която избира мъжа до себе си. Различаваме два типа мъже. Едните са алфа, а другите бета. Но забравяме, че има и трети тип и това е омега мъжът. Докато алфа типът иска винаги да изпъкне от тълпата, да демонстрира сила, влияние, интелект, бързина и това донякъде е хубаво, жените сякаш се нуждаят от нещо по-различно.

Някой който да види тяхната уникалност, някой който да се чувства удобно в собствената си кожа, без да се опитва да остане сам под светлините на прожекторите. Как да разпознаем омега мъжът?

Той предпочита да бъде сам

Омега мъжете обикновено са интровертни типове. Освен че не искат да бъдат в центъра на вниманието в големият поток от хора, тълпите ги карат да имат нужда да презаредят емоционално. Те са си самодостатъчни, но това не означава, че не ценят добрата компания.

Той управлява събитията

Един омега мъж може да разпознаете по това, че не манипулира нещата за своя собствена изгода. Вместо това просто позволява на нещата да бъдат такива, каквито са. За него няма смисъл да се бори за нещо, което не го интересува. Докато алфа мъжът се съревновава за най-доброто място, омега доволно гледа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
Оп оригинал преди 5 години
Не разбирам защо да не мога да си дам правилна самооценка. Обясни.
13
0
 
1
 
! Отговори
Оп преди 5 години
Прочети си първия коментар.Това не е констатация а изказваш самооценката си, тоест ,че си такъв , такъв и такъв.Налагаш си качества които трябва да бъдат преценени от друг и така нататък........не ми се пише.
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм съгласен. Няма омега мъже. Описаните тук да голяма степен са си бета с леек алфа нюанс, с цел жените да решат, че са в американски романтичен филм.Статията описа грешно алфа мъжете. Алфите не са напомпаните, агресивни мачовци, а просто уверени и по никакъв начин независещи от мнението на околните мъже. Та са лидери и нереактивни. Олицетворение на алфите са Брад Пит, Ал Пачино, Харидън Форд, Дензъл, Стив Джобс, Путин, Клит Истууд и т.н
11
2
 
3
 
! Отговори
Оп преди 5 години
Интересно как намираш прилика между констатиране и хвалене.
10
0
 
2
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Струва ми се,че отиваш да се хвалиш. Неприсъщо за омега?Замисли се пак ,дали не бъркаш някъде.
9
2
 
9
 
! Отговори
Оп преди 5 години
Значи излиза, че съм омега мъж.Интровертен , емпатичен, помагам често, не се изхвърлям ,спокоен съм. И ще ви кажа, че жените нямат абсолютно никакъв интерес към такъв тип мъже хахахаха. Жените са привлечени масово от Алфа мъжкари , което ги прави по-примитивни, простовати , първични, ако се замислите.
8
0
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Ако не спорите от време на време ,значи не се обичате.Може да превърта тук таме ,но за сметка на това ,после следва по хубавата част, сдобряване...
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато жената превърти цялата гръцка азбука, не трябва да спира а да мине всичките пак
6
0
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Има и по добра версия.Мъжът гама, този който притежава всички положителни черти от другите 3-ри.
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Режим на алфа мъж е да живееш в реално време. Яко е, но стратегическото мислене намаля и правиш 2 деца преди да удариш 18-19алфа мъж + лисица режим = реален, порастнал мъж. у нашо време това е поне 30 годишен вечесъгласен съм че жените избират мъжа си, ако са с всичкия си, ако не оставят желанието за секс на мъжа да избира, но го правят така че да изглежда че мъжа е отговорен, щото познайте - жените не обичат отговорност и отчет пред обществото
4
7
 
6
 
! Отговори
Гинка преди 5 години
Те такъв дзвер нема. От кога го търся тоя, ама пусто - нема!
3
5
 
18
 
! Отговори
Веси преди 5 години
Алфа мъжете са най-комплекирани! Бягайте далеч от такива, иначе живота ще ви мине в посредственост, кавги и разочарования.
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки се мисли за много готин, ама като го удари челно реалността и 99.9% правят кафявата точка от депресията в която изпадат ;)За мен по-важното е да се чувствате добре. Жените - (звездички) съм ги, вие сте ги (звездички), и още много ще има от тях да ги (звездички). И тъй, докато ни окапят израстъците. Ама като ни окапят е важното да сме си съхранили и развили чувството за хумор, че друго няма да имаме.
1
3
 
7
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Хм. Тук говорят за мен.