10 стъпки, с които да се събуждате по-щастливи

Погледнете назад към миналото, само че с розови очила
29 яну 2019 08:30, Михаела Лазарова
5
10 стъпки, с които да се събуждате по-щастливи
Снимка: pexels

Да сме щастливи означава да сме по-здрави. Колкото и трудно да е понякога да се справяме с живота, колкото и негативни неща да ни се случват и дори да губим светлината в тунела е важно да се опитаме да променим нагласата си, за да върнем щастието в живота си. То е в малките неща. Искате да се събуждате по-щастливи всеки ден? Ето как да го направите.

Настройте съзнанието си на режим "щастие"

За да сте щастливи не трябва само да очаквате от съдбата да ви поднася поводи за радост. Трябва да се опитате да се настроите на тази вълна. Обръщайте поглед към хубавите страни на живота, оставяйки на заден план негативите. Те ни съпътстват винаги, затова не трябва да им отдаваме толкова голямо значение.

Направете нещо добро за някого

Човек винаги се чувства страхотно, когато накара някого да се усмихне или да се почувства щастлив. Правете го по-често, за да бъде ежедневието ви изпълнено с позитивна енергия.

Обадете се на приятел

Започнете деня с обаждане на любим човек. Усмихнете се, накарайте и него/ нея да се усмихне. Разменете си няколко топли думи. Чуйте се, ако не сте го правили отдавна. Целият ви ден след това ще е изпълнен с позитивна нагласа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз честно казано и сега се будя щастлив Нито имам пари ,нито приятели ,имам жена дето сме на никъде и работя няква *** работа и по няква причина някой дни истински щастлив се будя ..просто казвам
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз като изпердаша 3 чаши домашно вино с една принцеса за закуска (за мезе) и ми е много добре. С кеф отивам на ш..аната работа.