Уроци за любовта, които всяка майка да предаде на дъщеря си

Тялото ти заслужава удоволствие
12
Уроци за любовта, които всяка майка да предаде на дъщеря си
Снимка: Istock

Животът е най-големият учител. Той може да ни сблъска с всевъзможни ситуации, които да променят мирогледа ни, да оформят ценностната ни система. И въпреки това има и уроци, които само една майка може да предаде. Мъдростта на майките е неизмерима. По някаква чудотворна природна сила всяка майка винаги знае кое е най-доброто за нейните деца. Когато мама казва нещо, послушайте я, защото не го казва случайно.

Майките и дъщерите имат особена връзка. Като жена майката е преминала през различни трудности в живота си, особено в любовта, и именно заради това е важно всяка майка да предаде тези важни уроци на своята дъщеря.

1. Ти си достатъчна

Важно е дъщерите да чуят това от майките си. Една майка трябва да предаде на дъщеря си самоувереност и самочувствие, че тя е красива, можеща, знаеща и че самата тя трябва да се научи да цени това, за да я ценят и мъжете в живота ѝ.

2. Не можеш да спечелиш уважение, докато ти самата не го дадеш

Ако търсиш у партньора си уважение, трябва да се научиш да демонстрираш своето. Това е ценен и важен урок за младите момичета, защото често неусетно изискват повече, отколкото дават.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
ДоКомплексаркиганьов преди 5 години
А бъдещите свекърви?Нужно ли е да изброяваме поменика от условия, на които трябва да отговаря бъдещата снаха, включително и да донесе зестра, а да не е "гола като пушка"? Плюс други изисквания, от които следва, че трябва да е съвършена, но покорна и безправна като купена съпруга в най-консервативните ислямски среди.Колко обаче са онези мъжки майки, които, след като изброят тези условия, си задават въпроса "А аз какво предлагам насреща? Какво представлява синът ми? А аз самата какво представляв
5
5
 
5
 
! Отговори
комсомолка преди 5 години
Вижте *** Нинова и се учете!Социалистките поставят партията пред любовта.Мъжете са товарни добичета! На мъжете нищо! Те нищо не заслужават!Вземи всичко и не давай нищо от себе си!С БСП напред!
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КомплексаркиганьовкиАко си от такова смейство или имаш контакт с такива семейства, моите съболезнования, но не всички сме бездушни меркантилни и злобни. Надявам се и ти да не си! Поне не обощавай. Все едно да посоча някоя мутра и да кажа "Българите са убийци, крадци, изнасилвачи, рекетьори и простаци" .... Ами не е така.
3
5
 
16
 
! Отговори
Комплексаркиганьовки преди 5 години
Каква любов, какви чувства. Сега се възпитава с думите "гледай да вземеш някой с пари" и след това всички виждаме какво става.
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е тема на цял раздел филми за възрастни.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ааааа-аз гледах в нета еидн такъв филм.Дано само, бащата не се оптиа да предаде на сина си по тоя начин, че ...