Необвързани и щастливи - 10 причини да се чувствате страхотно

Погледнете откъм хубавата страна на свободата
22 фев 2019 22:40, Илияна Николова
8
Необвързани и щастливи - 10 причини да се чувствате страхотно
Снимка: istock

Ако се е случило така, че сте прекратили поредната си връзка и в момента сте необвързани, изобщо не съжалявайте. Има толкова много ползи от това да разполагаш с цялото време и свобода на света, че ще предпочетете да запазите волността си за по-дълго. Ето 10 причини да се радвате, че точно в този момент не сте във връзка.


1. Свободата ви е най-голямата ви ценност.
 
Не сте длъжни да се съобразявате с капризите на половинката си. Не ви се налага да се срещате с досадните му приятели. Графикът ви е обмислен само и единствено според вашите нужди и ангажименти. Свободни сте да правите каквото си поискате, с когото си поискате и когато ви се прииска.
 
2. Имате повече възможности да се срещате с хора.
 
Връзките са ангажиращи. Те отнемат от свободното време, дори когато не ни се иска. Когато сте необвързани имате абсолютната възможност да разширите социалните си връзки, да създадете нови приятелства, да скрепите старите, а защо не и да срещнете нова любов.

3. Обграждате се с любимите си хора.
 
Ако досега не сте имали време да обърнете внимание на близките, семейството и приятелите си, сега, когато не сте във връзка, можете да го направите.
 
4. Да спестите пари.
 
Когато сте обвързани, това идва с някои задължения, едно от които е общият бюджет. Теглите заем за различни покупки, споделяте спечелените пари, разплащате сметки наравно. Когато сте необвързани можете да разполагате с парите си по начин, който ви харесва без да го съобразявате с друг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както пише един мъдрец "Бракът прилича на обсадена крепост.Тези ,които са вътре, искат да излязат, а тези които са вън -да влязат."
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията е пълна глупост!
4
0
 
6
 
! Отговори
Миро преди 5 години
Като гледам българките как са се разюздили чак ще повярвам в статията. Барове и заведения пращът от сериозни жени.
3
3
 
24
 
! Отговори
Forever преди 5 години
"Необвързаните си мечтаят да влязат във връзка,а обвързаните да излязат" цитат от един познат,а дали е така,не се знае,но може и да има нещо вярно.
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И все пак, колкото и да сте щастливи сами, накрая ще свършите като Милен под мен.
1
11
 
3
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Гала водещи Госпожо Илияна Николова гола вода сте госпожо Илияна Николова вие сте толкова назад с информацията че дори не гледате бнт1 какво остава да давате съвети в интернет