Какъв е характерът на хората с пъстрите очи?

Общите им черти - независими, готови на рискове
24 фев 2019 10:25, Илияна Николова
13
Какъв е характерът на хората с пъстрите очи?
Снимка: istock

Хората с пъстри очи са безкрайно интересни. Техният цвят на очите е прекрасен микс от няколко други цветове и това ги прави изключително магнетични и привлекателни. Мистериозността на погледа им ни провокира да се поразровим и да разберем повече неща за характерите, които се крият зад тези красиви, пъстри очи.

 
Какви точно са пъстрите очи?
 
Този цвят съчетава няколко други, а именно синьо, златно или кафяво и зелено. Пъстрите очи имат по-светла сянка в сравнение с кафявите очи.
 
Причините за появата на пъстрите очи могат да бъдат различни. Най-вероятно те се дължат на наследствени гени от родителите. Съществува и друга теория, че цветът на очите зависи и от разпръскването на светлината. За да бъдем точни, трябва да кажем, че хората с пъстри очи имат т. нар. хетерохромия, която е известна като тип пигментация. Някои хора имат израз на хетерохромия в ирисите си, докато при други тя се наблюдава като оцветяване на косата или кожата. Тези характеристики се дължат на липсата или излишъка на меланин.
 
Пъстрите очи изглеждат по-различно от истински кафявите, зелените или сините. Какво е характерно за тях?
 
Нещата, свързани с тези личности, са много сложни, но впечатляващи, също като хората, които ги притежават. Сред известните личности с пъстри очи са Дейвид Бекъм, Дженифър Лопес, Харисън Форд, Риана, Кели Кларксън, Тайра Банкс, Деми Мур, Мила Кунис, Дженифър Гарнър. Ето някои техни отличителни черти:

Те са независими. Почти всички хора с пъстри очи си приличат по желанието да бъдат абсолютно независими. Те са свободолюбиви и не желаят да са зависими от друг, както и да са длъжни на някого. Не обичат да се опират на близки и приятели, а искат те да са опора за другите.
 
Способни са да поемат рискове. Хората, родени с пъстри очи, не се страхуват от препятствията по пътя си и не ги заобикалят. Трудностите не ги плашат, а напротив, мотивират ги да вървят напред и да се справят с всяко предизвикателство. Обичат да поемат рискове и дори при поражение, не се отказват и следващия път отново са готови на смели постъпки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
2
 
! Отговори
Предубеден преди 5 години
До сега,през живота си,колкото хора с пъстри очи съм срещнал,в повечето случаи добро не съм видял?!?Самите очи или поглед издават,че не са читави хора?!?Има нещо тайно,скрито,подмолно в техните мисли,дела,действия,постъпки,или както се казва:"То само,като му видиш очите,погледа...едни такива...?!?Лоши?!?
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ivan's ima sister Kamiliq pak gargata iok.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мерси за много позитивните оценки на очите ми,но не вярвам на баячки.
7
14
 
8
 
! Отговори
едно на ум преди 5 години
Казват ,че са доста подли 'хора',пример а-саксите или а-рептилите,а при зелените е още по-злеа пък за рижи със зелени очи да не говорим!
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страх ме е да питам от къде си ги смучите тези глупости...
5
2
 
1
 
! Отговори
Психо преди 5 години
Ан 3, пребоядисай си косата в пъстра пък да видим ;)
4
2
 
6
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Хората с пъстри имат очи имат характер като на хора с пъстри очи! Аз повече се интересувам какъв характер имат хората с космати крака? И как нещата са свързани ?
3
2
 
2
 
! Отговори
Психо преди 5 години
Имат всестранни интереси и умения, но бързо се нарадват на живота, влече ги отвъдното, сигурно, защото Тук вече им е неинтригуващо?
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените с пъстри очи са много ......!
1
3
 
14
 
! Отговори
На Иван брат му преди 5 години
А какво общо има характера, начина на възпитание, средата на живот с цвета на очите?