5 знака, че любимият човек ще разбие сърцето ви

Влюбеният винаги е склонен да идеализира половинката си
12 апр 2019 03:18, Михаела Лазарова
1
5 знака, че любимият човек ще разбие сърцето ви
Снимка: Istock

Новата връзка винаги е вълнуваща и интригуваща. Харесва ни да се забавляваме с новия си партньор, нетърпеливи сме да ни се случат много хубави неща, понякога насилваме събитията, забравяйки да анализираме някои важни неща. Пет неща, които са предупредителни знаци, че сърцето ни може да бъде разбито.

Пренебрегвате личния си живот

Всяка любовна връзка започва по един и същи начин. Ние искаме да прекарваме възможно най-много време с партньора си. Така постепенно се отделяме от хобитата си, приятелите, роднините. За съжаление, губейки своята идентичност, губим и интереса на любимия човек.

Ето защо е добре да се опитаме да следваме правилото 50-30-20 или не повече от 50% от времето с любимия човек, 30% с приятелите и семейството и 20% за вас самите.

Допускате лошо отношение

Любовта ни заслепява и сме склонни да прощаваме лошото отношение, което половинката демонстрира спрямо нас. Незачитане на личното пространство, неуместни шеги, заплахи за прекратяване на връзка, когато сте заедно той не спира да гледа телефона си и т. н.

Това са предупредителни знаци, които не бива да подминавате, защото те подсказват за наличието на токсичен партньор, който няма да спира да ви наранява.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари