Силната жена изисква уважение и приема себе си

Няма време за несигурни мъже
17 апр 2019 23:00, Михаела Лазарова
21
Силната жена изисква уважение и приема себе си
Снимка: Istock

Силната жена... Всички сме чували за нея. Силна не физически, а онази, която владее всеки аспект от живота си. И тя има недостатъци, но сякаш положителните ѝ качества надделяват над тях. Силната жена не се страхува да изрази свободно мнението си, винаги усмихната и емпатична, тя прави някои неща различно. Вероятно и вие ще се разпознаете в тях.

Изисква уважение

Уважаеми господа, силната жена не е онова момиче, с което можете да се позабавлявате в събота вечер и след това да забравите за нея, освен ако тя не реши да бъде така. Тя има самочувствие и знае да напусне, когато необходимото уважение към нея не се поднася. До емоциите ѝ може да се докоснете, само ако види респект към тях и разбира се, ако ви усети на емоционално ниво.

Довиждане, токсични хора

Най-големият враг на силната жена е негативността и тя стои далеч от нея. Не се нуждае от хора, които не я мотивират, подкрепят, които могат да ѝ предложат само критики и негативни мисли.

Фокусира се върху целите си

Една силна жена винаги има ясни цели, които следва. Знае, че за да ги осъществи ще трябва да жертва от личното си време, от срещите с приятели, с любимия човек. Винаги избира да следва целите си. Въпреки амбициите които има, успява да балансира между семейството и личното си развитие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Диана преди 4 години
Не сте разбрали правилно -силната жена е интересната жена,която владее силаъа си благодарение на силният мъж застанал до нея
13
0
 
0
 
! Отговори
До 12, 13 преди 5 години
Доста си объркан. Кой ти е казал, че в семейството или в любовната двойка мъжът и жената трябва да се борят, ако са силни и двамата, та единият да победи другия? Или че единият от двамата непременно трябва да е или слаб, или да е в сянка?Ако си силен мъж, никоя силна жена няма да те засенчи, защото това просто не е сред целите й. Ако прецени, че си такъв и се увери, че си я харесал, тя ще ти се радва и ще се старае да опази връзката ви. Болно амбициозната жена не е силна, а е комплексирана.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.... заради изгодата, но той няма да бъде търпян от силната жена, защото е слаб. Следва бърза раздяла. След това гонене на Михаля, за да установи силната жена след 10-15 години, че написаните в предния ми коментар неща са вярни и си е пропиляла живота сама, надценила се е много и това, което го търси няма как да стане, защото никой силен мъж няма да позволи да бъде стъпкан. Т.е. един омагьосан кръг, от който няма излизане. Оттам силната жена е обречена да е сама.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха! То им е малко самочувствието, че още го помпайте. Силната жена е обречена да е сама. Никой не понася хора с огромно самочувствие и претенции, дори и да има за какво, а още повече, ако няма. Всеки обича силни и земни хора. Силната жена е обречена да пада отвисоко. Евентуално да остане сама с кариерата си, ако изобщо я има. Никой силен мъж няма да се спре със силна по описания горе начин жена. Трябва да е луд да позволи да служи за изтривалка. Слаб мъж е готов на това заради изгодата, но ...
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Силната жена е състрадателна, никъде не се споменава тази дума. Останалото са просто трейтове на нарцисизъм/хистрион личностни разтройства. Границата е много тясна както и химерата за "силата" на нарцистичните хора. Комплексите у нас най-често се прикриват по този начин.
9
0
 
2
 
! Отговори
Някой преди 5 години
До Анонимен 9Благодаря ти! Това е точно, което си мислех, но ти го каза много по-точно и красиво!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смисъла, който влагате в думата "силна", е токсичен. Силна жена е тази, която ще сменя памперсите на любимия си без да каже и дума когато се налага. Ще ходи на работа, на отиване ще го води на химиотерапия, а на връщане ще го взима. И ще дава кураж на него и на децата им. Въпреки, че е слаба, изморена и уплашена. Това, което вие наричате "силна жена" е нарцистична особа с ментални отклонения и идеята, че тя е най - важната в света и всичко се върти около нея. Феминистични изцепки. СТИГА ГЛУПОСТИ
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоягата е от Бога дадена.
6
2
 
8
 
! Отговори
Някой преди 5 години
До АбеИзбий си от главата клишетата и пробвай да мислиш. Това, което описваш е неуспешно копиране на модела на "Космополитън" и подобните бози. За една жена има достатъчно работа в собственото семейство, ако пожелае да приеме тази роля (и не говоря за миене на чинии). Всъщност истинска сила е нужна за точно за това - да останеш в сянка, но да бъдеш опора на всички. По-трудно е от кариерата, защото трябва да надскочиш егото си. Това е и причината жените да избягват тази роля - егоизмът.
5
3
 
9
 
! Отговори
Та преди 5 години
Как една жена може да превърне мъж в милионер? Като преди това е бил милиардер.
4
3
 
8
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До Анонимен 3Ти да не си от катар?
3
4
 
11
 
! Отговори
Далече сте от истина преди 5 години
Силната жена не изисква нищо. Тя умее да се държи така, че и се предлага каквото е нужно. Женската сила не е като мъжката и не се проявява като нея - с налагане на власт. За съжаление две поколения феминистично възпитание стигнаха, за да се забравят тези умения.
2
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената , колкото и да е силна и еманципирана, е направена от реброто на мъжа и трябва да слуша мъжа си!!Иначе.............малко шамари не са излишни................никоя жена не е умряла от няколко шамара..............това действа поучително и възпитателно на много жени, които се правят на еманципирани феминистки!!
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми стига мястото да разопаковам така поднесените точки на силната жена, за да получите точен превод, тъй като женските контраинтуитивни манипулации и нереалистични очаквания са законспирирани като привидно нормален текст, но нейната кайна дозавършена форма много често е овластена баба каквото и да значи това.