5 причини да привличате неподходящи мъже

Не вярвате, че заслужавате нещо по-добро
20 апр 2019 23:15, Михаела Лазарова
24
5 причини да привличате неподходящи мъже
Снимка: Istock

Как бихте определили себе си? Вероятно сте независима, силна жена, която е целеустремена, може да се похвали с успехи, но не и в любовта. Един от въпросите, които нерядко си задавате, е защо често попадате на неподходящи партньори. Вижте няколко отговора в следващите редове.

Защото вие по своята същност сте безкористни

Силната жена е уверена в себе си, в това, което е. Тя обича без условности, а много мъже не биха могли да оценят това. Една от най-силните черти на силните дами е, че те са даряващи. Любовта идва естествено за тях. Защо привличат неподходящи партньори? Те са готови да покажат своите емоции и грижи бързо, независимо дали отсрещната страна проявява интерес или не.

Вярвате, че може да поправите личността

Една силна жена е добра в много направления. Когато е влюбена тя разбира се търси положителните качества в партньора си, но не подминава и слабите му места. За съжаление една от най-честите грешки, които прави е да се опитва да ги коригира, да промени човека. Фиксира се върху идеята, че именно тя ще бъде промяната. За съжаление винаги остава разочарована.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
........ Нещастна е, когато установи, че има до себе си глу_п_ак или му_х_льо, но поради някакви обективни причини е вече късно да се разделя с него, за да търси друг и по принуда трябва да се старае да надделява тогава, когато се взимат важни за семейството решения и когато се осъществяват.Само много гл_у_пава или инертна жена би допуснала подобен мъж да ръководи съдбините на семейството и да причинява щети или да става причина да се пропускат златни шансове.
18
3
 
8
 
! Отговори
До ЦветоветеНаДъгата преди 4 години
Много си заблуден.Нормалната жена не воюва с мъжа, независимо дали е силна или слаба по характер. Дори и онези, които не са много умни, интуитивно разбират, че природата е създала двата пола, за да се съчетават един с друг, а не да воюват един срещу друг. Защото всяка война неминуемо води до унищожаване на победения. Защо й е на жената еднополов свят? Такъв не й е нужен.И още, всяка жена иска да има до себе си мъж-опора. Това е генетично заложено у нея.Нещастна е, когато има до себе си.......
17
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже нямат интензитета и издръжливостта на мъжете, жените действат на други фронтове. За тяхно съжаление, психологията вече е достъпна за всички както на ниво теория, така и на ниво практика. Сега и там започват да губят. При това със сериозни темпове. Да видим на къде ще избие. Следващия път когато се опитат да въведат женски шериат вероятно ще получат бурки и забрана да ходят на училище.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Причината е една - жената прави грешен избор на мъж.Обикновено жената избира "лошото" момче, после се чуди защо е избрала неподходящия мъж. Друг вариант на грешен избор е заради разликата във възрастта. Много жени търсят мъж, който да им е връстник или малко по-млад от тях и най-много с година-две по-възрастен и не виждат, че за тях подходящи избор е мъж по-възрастен от тях с 5 или повече години.
15
7
 
7
 
! Отговори
WGW преди 4 години
До FallschirmspringerРавноправието е супер изкривено разбиране от дамите. ...............
14
5
 
7
 
! Отговори
БайКольо преди 4 години
А причина номер 6 е: Вие самата сте неподходяща жена за читавите мъже.
13
6
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
Грешка,силната жена иска равноправие,признание,уважение.Това лично съм го забелязал
12
13
 
10
 
! Отговори
Цветове на дъгата преди 4 години
Силната модерна жена е мъжомразка. Води постоянна война за надмощие с мъжете. Създава интриги и делене в колективите. Ако пропусне да планира женитба остава стара мома без деца. Мъжете пазят дистанция от такива жени.
11
4
 
15
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
Винаги съм бил заобиколен от умни,високо образовани,културни,властни и манипулативни жени.Винаги съм чувствувал един мек натиск да бъда променен в желана посока.Когато бях млад една позната ми каза:"Душко,това,че си бил десантник и че си тренирал джудо,не те прави твърд,но те прави донякъде интересен за една жена и в нейните ръце се превръщаш по-мек от восък".Даже съпругата ми и дъщеря ми едната лъв,другата водолей,едната техп.директор в голяма иновативна компания,другата софуерен инженер в чуже
10
4
 
20
 
! Отговори
Причината преди 4 години
Много мъже се феминизираха. Как да са подходящи за мъжки роли?
9
9
 
20
 
! Отговори
Не ма, Михаело преди 4 години
Не това са причините.Най-важната причина се корени в това, че преобладаващата част от мъжете поне от последните две поколения са така разглезени от майките си, че никой и по никакъв начин не може да им обясни, че гаджето или съпругата ще търси в тяхно лице мъж, а не момченце, което да осинови и да бъде за него майка, слугиня, спонсорка, а по съвместителство и любовница, но само когато на него му кефне. Иначе да си е свободен да хойка по жени, да мързелува и да му се угажда като на малко дете.
8
0
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
До 5Е къде го ***, та го нема
7
9
 
24
 
! Отговори
Миро преди 4 години
С тези надъхания за силни и независими жени, стана Така, че няма един нормален брак. Всички се развеждат по няколко пъти , децата озлобени от интриги, без детство и предварително остарели. Жените да вземат да се кротуват и да не очакват, че трябва да им поникнат мъжки атрибути.
6
9
 
27
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Спрете да търсите принца бе патици. Вместо да се самонахъсвате с подобни "статии" 'фанете се оправете.
5
13
 
10
 
! Отговори
Gg преди 4 години
Тъжна работа са коментарите ... много тъжна.
4
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма неподходящи мъже. Има жени, които губят мъжа до себе си по различни причини. Превръщат го в нещо различно от мъж. Всеки мъж иска да е достоен мъж с правилната жена до себе си. Ако не се държите като жени, като любими и ако не притежавате нужните качества, ще получите такъв мъж, какъвто заслужавате.
3
12
 
22
 
! Отговори
Бил преди 4 години
Това, че сте неподходяща жена.
2
14
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжът се жени с идеята че жената няма да се промени, а жената с идеята че ще го промени. Тя не търси равен или нискостоящ, а високорангов, а такива са единици. Затова всички за нея са неподходящи и така докато се окаже 50 годишна заобиколена от котки. Силната жена е силна само до момента в който се наложи да се свърши мъжката работа или докато спре тока.
1
15
 
33
 
! Отговори
12 преди 4 години
*** сте, искате апартамент, кола, голям ***, почивки, като родите ако може някой друг да ги гледа, иначе се цупим и почваме да се плющим с шефа.