Защо ви отхвърлят? Причината може да е в зодиятa

Овните се нуждаят от промени
20 апр 2019 22:00, Теодора Драгоева
11
Защо ви отхвърлят? Причината може да е в зодиятa
Pixabay

На всеки от нас му се е случвало, поне веднъж в живота, да усети как друг човек започва да го игнорира напълно. В такъв случай ние обикновено се опитваме да протегнем ръка и да постигнем мир с този човек, но той просто да не иска извинение, а се надява да изчезнем от живота му.

 
Тогава ние объркани започваме да се чудим какво сме направили, за да предизвикаме това отхвърляне. Най-често обаче, причината за това се крие в собствения ни характер.
 
Ето и едно астрологическо предположение, защо внезапно някой е започнал да ви игнорира, базирано на неговата зодия:
 
Овен
 
Хората от зодия Овен се нуждаят от промени, за да процъфтяват. Те често отблъскват хората, без дори да осъзнават, че го правят. Те са толкова фокусирани върху работата и социалните си връзки, че някои техни лични отношения се изгубват неусетно, просто защото спират да са им приоритетни. Това не означава, че човекът Овен не държи на близките си, а просто че не инвестира достатъчно време във връзките си с тях.
 
Телец
 
Телецът мрази да се чувства несигурен и сам се затваря за хората, които го карат да се съмнява в себе си. Хората от този знак понякога неволно се изолират от другите по някаква тяхна, лична причина. В същото време те са склонни да бъдат много търпеливи и ако усетят, че даден човек се е отчуждил от тях, те може да инвестират много време и усилия, за да се опитат да го спечелят отново.

Близнаци
 
Близнаците са твърде вглъбени в собствените си възходи и падения и са склонни да забравят приятелите си, които към момента, по някаква причина, не се вписват в живота им. Те са твърде ангажирани в това, което преживяват, или в това, с което се занимават и просто забравят, че трябва да посвещават време и внимание на близкия си кръг от хора. Все пак именно на тези хора Близнаците разчитат в труден момент..
 
Рак
 
Човекът Рак може да започне да ви игнорира, ако самият той преживява някакъв тежък етап в живота си. Въпреки че Ракът обича да бъде заобиколен от близките си, понякога емоциите му са твърде силни и дълбоки, и му пречат на общуването. По каквато и да е причина, Ракът е явно претоварен, потиснат и/или стресиран и има нужда да остане насаме със себе си. Просто в момента не му е до вас и ще трябва да го изчакате сам да ви потърси.
 
Лъв
 
Ако един Лъв започне да ви игнорира, бъдете готови да продължи дълго. Лъвът е упорит и щом ви се е обидил или изпитва някакво недоволство към вас, то няма да му мине бързо. Лъвът се отчуждава от даден човек винаги по някаква уважителна причина. Например, ако се е почувствал пренебрегнат. Можете да привлечете вниманието му отново, ако започнете да го ухажвате, да му се възхищавате, да го аплодирате и т. н.
 

11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
@1238 преди 4 седмици
Не желая с прости хора да разговарям,

Защо ли??? Защото не искам да

подражавам на тях.

Кухи лейки. Гитти
5
3
 
6
 
! Отговори
Кошче преди 1 месец
Причината не е в зодията, а може би в това че сте големи буклуци.
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как ви ги ражда главата, просто не е истина! Имам чувството, че някакви хороскопи от миналото само философски ги надграждат и пишещите ги сами се самозаплесват. И ако нещо не им се връзва започват звезди, съзвездия, акцеденти, домове... една галактика. Няма как нещо да не съвпадне в тази Вселена от фактори.
Интересно ако Маугли и Бил Гейтс, или някой друг милиардер са родени на една дата, колко ли съвпадения ще имат?
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изолираме се от хора които са некачествен материал.
2
2
 
9
 
! Отговори
MGTOW преди 1 месец
'Баси малоумното заглавие даже нямам желанието да го прочета след тая "интродукция"...
1
6
 
8
 
! Отговори
не вярвам в зодии преди 1 месец
не съм зодия

Как правилно да перем дънките, за да се запазят задълго
Как правилно да перем дънките, за да се запазят задълго

Как правилно да перем дънките, за да се запазят задълго

Дневен хороскоп за 23 май
Дневен хороскоп за 23 май

Дневен хороскоп за 23 май