Как да се справите с рутината в любовта

Спрете да избягвате проблемите си
25 апр 2019 21:45, Михаела Лазарова
8
Как да се справите с рутината в любовта
Снимка: istock

Скуката и отегчението са напълно нормални в една връзка, най-вече дългогодишна. Когато отношенията влязат в коловоз, рутината на ежедневието взима връх над романтиката и страстта. Битовите проблеми и пререкания могат да ви накарат да се замислите дали любовта все още изобщо съществува между вас.

За да се отърсите от тези терзания и за да преборите скуката във връзката си, трябва да направите няколко малки, но съществени промени в живота си като двойка и като отделни личности. Това ще възстанови взаимния ви интерес и страст към отношенията ви.

1. Не засядайте в монотонен график.

Когато всичко в ежедневието ви върви по график, любовта и отношенията във връзката ви също започват да навлизат в коловоз. И обратното – спонтанността между партньорите събужда и поддържа интереса. Когато усетите, че сте се запътили към тази монотонност, разчупете я. Правете всичко възможно да не се оставяте ежедневието и рутината да ви погълнат.

2. Обърнете поглед отново към индивидуалните ви потребности.

Много хора изневеряват, защото са физически, емоционално или духовно незадоволени от партньорите си или живота си въобще. В стремежа си да накарат себе си отново да се почувстват добре, те търсят любов или интимност другаде.

Помислете добре какво ви липсва в живота – повече пътувания, повече страстни сексуални преживявания, повече свободно време за прекарване с приятели. Ако сте се лишавали от нещо, от което имате нужда, спрете да го правите. Така ще сте пълноценни не само за себе си, но и за връзката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Мандолинко 47 преди 4 години
Стъпка 1- слагате 200лв на 2 мача от ШЛСтъпка 2 - взимате печалбата от 500 кинта и отивате да пиете 12-годишен булшити да разнообразявате.
5
0
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
Добро статия, но как се изпълнява това което е написано.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
жената трябва да се държи за своят мъж и в добро и в лошо и да не си търси оправдания затова че оп природа гледа да изневери с някъв там по-интересен и който служи по-добре за емоционален тампон.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сутрин вместо кафе смучете ракия, гаранция за 100 процента резултати.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм си с нея,но си те обичам теб,знаеш!!!
1
1
 
7
 
! Отговори
OhoBoho преди 4 години
Ами тебе кво те бърка и без тва го харесваш повече!