10 начина да покажете, че го обичате

Прегръщайте го и го целувайте без повод
18 май 2019 23:00, Михаела Лазарова
8
10 начина да покажете, че го обичате
Снимка: istock

Постоянното повтаряне на фразата „обичам те“ постепенно я обезценява. Има толкова други начини да изразите и покажете любовта си чрез жестове, които са много по-красноречиви от това просто да го кажете.

1. Подкрепяйте го.

Един отличен начин да изразите фактически обичта си е като показвате на половинката си, че винаги сте до него във всяка трудна ситуация. Сигурността е вид житейска гаранция за любовта ви и партньорът ви го знае и оценява.

2. Обичайте го независимо от трудните моменти.

Във всяка връзка има критични моменти, в които се питате какво изобщо правите още заедно. Това е нормално, стига да си дадете сметка дали любовта все още я има помежду ви. Ако е така, продължете да се обичате независимо от всичко. Преодоляването на трудните моменти е доказателство за обич, много по-красноречиво от фактическото изричане на фразата „обичам те“.

3. Учете го на нови неща.

Когато обичаш някого, ти искаш да му помогнеш по всевъзможни начини. Радваш се, когато гледаш как израства като личност и се самоусъвършенства. Ако помагате на партньора си в това, както и той на вас, това е знак за безусловна любов.

4. Показвайте му, че знаете кога не се чувства добре.

Когато обичаме някого и го познаваме добре, можем да усетим кога нещо не е наред. Никога не се правете, че не забелязвате. Тъкмо обратното – заявявайте подкрепата си без значение дали вербално или чрез една обикновена прегръдка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Престорена обич. Ако почне да се държи по този начин вече е съмнително че го прави по предписание като биоробот и търси 10 кратно връщане на услугата.
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
12 Пускате го необезпокоявано да обходи квартала понеже това му е присърце.