От какво трябва да се откажете, ако търсите любовта?

На първо място това е страхът да не бъдете наранени или предадени
11 юни 2019 19:37, Михаела Лазарова
7
От какво трябва да се откажете, ако търсите любовта?
Снимка: Istock

Ако сте необвързани от известно време, вероятно мечтаете най-после да откриете любовта на живота си. Всеки иска да бъде обичан и да обича, но за да успеете преди всичко трябва да се научите да обичате и уважавате себе си. Това е може би най-важният съвет, който ви е необходим в срещите. И това не е само клише. Това е важно, защото хората усещат вибрациите на другите. По тази причина, ако проявявате неувереност, ниско самочувствие и съмнение в стойността и качествата си като личност, вие ще отблъсквате партньори вместо да ги привличате.

Време е да поразровите в дълбините на душата си и да сте честни пред себе си, за да откриете причините за своята несигурност. Това ще ви помогне да ги коригирате и да отворите съзнанието си за любовта. Всичко зависи от упоритата ви работа над себе си.

От какво ще трябва да се откажете, за да откриете Единствения и в негово лице да се докоснете до любовното щастие?

1. Откажете се от нуждата да имате партньор в живота си

Липсата на половинка постепенно предизвиква задълбочаването на един съществен проблем при необвързаните – вкопчването в идеята да имат партньор в живота си. Тази неизпълнена емоционална нужда отключва поредица от отчаяни прояви в срещите, впускане във връзки на всяка цена, ниско самочувствие и издигане на пиедестал на човека, с когото се срещате в момента, без да виждате недостатъците му.

За да се откъснете от този порочен кръг, който ви пречи да намерите истинската любов, която да ви допълва, а не ограбва, откажете се от идеята за непременна връзка. Оставете се на течението на живота. Когато имате възможност, не пропускайте възможности, но не се дръжте за тях като удавник за сламка. Мислете за самочувствието си и го изграждайте всеки ден. Това ще ви помогне да сте по-независими и съдържателни, а хората около вас ще го забележат.

2. Откажете се от нуждата да задоволите другите

Много необвързани правят грешката да се стремят да угаждат на хората, с които се срещат, за да си осигурят тяхната отдаденост и любов. Раздаването на всичко от себе си обаче не помага в любовта, а напротив. Обичта, оценката и признателността са напълно различни неща. Спрете да ги бъркате, ако искате да откриете точния човек и да го задържите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Златотърсачи също са се навъдили, заможните моми също трябва много да внимават!
5
4
 
2
 
! Отговори
Пи преди 4 години
1- от Ината 2- от Изневерите 3- от Напиването 4- от Търсене само на интереси 5- от Вманиячаването в някой
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От суетата
3
0
 
7
 
! Отговори
Сандокан Сандански преди 4 години
От ракията не нали???¿
2
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 4 години
От идеята 4е ще я намерите в някои друг, ако сами не я изпитвате към себе си...
1
3
 
16
 
! Отговори
КупиДончо преди 4 години
Предвид какво става по света а скоро и у нас ако търсиш любовта трябва да препишеш апартамента си на родителите си ... и вилата ... колата да е на името на баба ти а парите си да държиш в непроследяема банкова сметка в някоя офшорна зона . На собствено име да имаш само дългове а в джобовете си не повече от 20 стинки и то на дребно.Подли златотърсачки са се навъдили. Като маларийни комари . Веднъж да ти кацнат и после цял живот ще си като болен .