9 знака, че сте срещнали вашата сексуална душа

Чувствате се на 100 процента комфортно, безопасно
19 юни 2019 19:35, Михаела Лазарова
4
9 знака, че сте срещнали вашата сексуална душа
Снимка: Istock

Въпреки че в една връзка сексът не е всичко, ако в спалнята нещата не ни удовлетворяват, рано или късно ще започнат да се отразяват на взаимоотношенията ни. Както можем да срещнем своята сродна душа, може в живота ни да се появи и партньор, който да се окаже сексуалната ни душа. Дали вашият е такъв, вижте няколко знака.

Предпочитате времето заедно

Правите планове как да споделите времето заедно, кино, вечеря... но в крайна сметка предпочитате да си останете с любимия човек в леглото. Това е сигурен знак, че определено си пасвате интимно.

Той знае какво да прави без инструкции

Според психолози, сексуалната съвместимост е необходима за удовлетворение, а със сексуална половинка, удовлетворението е гаранция. Но дали партньорът ви е вашата сексуална половинка? Ако и двамата успеете с лекота да се синхронизирате в спалнята, знаете какво правите, какво ще се хареса на другия и удоволствието е взаимно, няма съмнение, че сте я открили.

Получавате комплименти

С партньора ви се допълвате като хубаво вино към елегантно ястие? А след интимни моменти в спалнята, той не е пестелив с комплиментите, може да разговаряте на тема секс без притеснения, да споделите желания, страхове или ако има нещо, което не ви допада. Не се съмнявайте, че сте открили вашата сексуална душа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: секслюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Мише, течеш ли доде ги пишеш тия излияния? ;)
1
7
 
9
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Като го набутам до макарите знам че съм намерил душата. А тя като пръдне и джвакне джус знам че и тя ме е намерила. После ядем печена царевица на балкона