Как да приключите несполучливата първа среща

И да се отървете от неловката ситуация в различните случаи
12 юли 2019 23:25, Михаела Лазарова
6
Как да приключите несполучливата първа среща
Снимка: pexels

Ако излизате по срещи вероятно знаете колко голям е шансът да попаднете на лоша първа среща. В такива моменти ви се иска изобщо да не сте отишли, защото се чудите как да прекратите този ад. Независимо каква е причината да не ви е допаднала срещата, трябва да сложите подобаващ край. Това невинаги е лесно. Все пак не искате да обидите човека. Или пък искате? Вижте как да се отървете от неловката ситуация в различните случаи.

Човекът е страхотен, но няма тръпка. Искате да продължите да се виждате, но само като приятели

Шансовете да сте необвързана жена, която търси любовта, но открива възможност за истинско приятелство с мъж, са наистина малки, но пък не са изцяло невъзможни. Ако сте попаднали на такъв човек, когото смятате са суперподходящ за приятел, но не и за интимен партньор, трябва някак да му го признаете.

Най-добрият начин да го направите е да сте напълно искрени. Кажете му, че сте си прекарали великолепно и че го оценявате много високо. Занапред искате да поддържате връзка, но не интимна, а приятелска. Споделете, че се надявате той да откликне със същото. Остава да се надявате той да ви разбере и да се съгласи да опитате по този начин.

Искате срещата да свърши моментално, защото човекът е ужасен

Човекът, с когото сте се срещнали, е груб, самонадеян, отблъскващ – личност, за която съжалявате, че сте изгубили времето си. Не се колебайте да напуснете срещата. Изразете несъгласието си с поведението му и не се насилвайте да търпите неподобаващо отношение. Ако не искате да сте чак толкова резки и директни, кажете, че имате да свършите нещо спешно.

Слушайте инстинктите си. Доверете им се. Ако мъжът, с когото сте се срещнали, ви напряга или ви кара да се чувствате зле, не отлагайте, а прекратете срещата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Ртъъ преди 4 години
Аз съветвам да се отиде тоалетната. Много як номер.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срещата е предварително обречена,тъй като девойката иска фискаленбон да и дава хоризонти,а не да се трепеот сутрин до мрак с мъж на минимална,а и да го гледа.Да възпитава деца,катоняма с какво да ги изпрати на училище,да ги заведе на доктор...Хубаво е 2-5 дена идилия но20-50 год.е реалното.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъй като основната цел на сдвояването на мъж и жена е продължението на вида, най-добре е след неуспешна среща да се лъсне бacтуна!
3
2
 
2
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Много самотни хора, много първи срещи. Няма угодия. Познавам мъже и жени с години стоят сами, какво търсят и те не знаят, а времето лети. Отговорът им: винаги можело и по-добре. Имам чувството, че хората са забравили как са се харесвали преди, нито са се познавали, нито са общували предварително. Просто им е харесвал човека отсреща. А сега с многото претенции стоят сами. Тъжна гледка. Не върви на добре този свят.
2
1
 
4
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Много самотни хора, много първи срещи. Няма угодия. Познавам мъже и жени с години стоят само, какво търсят и те не знаят, а времето лети. Отговорът им: винаги можело и по-добре. Имам чувството, че хората са забравили как са се харесвали преди, нито са се познавали, нито са общували предварително. Просто им е харесвал човека отсреща. А сега с многото претенции стоят сами. Тъжна гледка. Не върви на добре този свят.
1
0
 
9
 
! Отговори
Михаелоооо преди 4 години
Ти изобщо на срещи ходила ли си?