8 вида поведения, с които отблъсквате

Разцепване на стотинката на среща и още...
17 юли 2019 11:05, Михаела Лазарова
2
8 вида поведения, с които отблъсквате
Снимка: Istock

Поддържането на връзка в дългосрочен план е истинско предизвикателство. Има толкова много типове поведение, които с времето карат любовта да намалява, уважението да спада, а страстта – да изчезне напълно. Тези видове поведение действат отблъскващо не само за интимните половинки, но и за хората около вас.

Не проявявате интерес

Игнорирането на събеседниците е директен сигнал за нежелание за общуване, в някои случаи дори за демонстрация на превъзходство. Ако не показвате интереса си към другите, те ще ви отвърнат със същото, а вероятно няма и да ви дадат втори шанс, дори да опитате. Така е и в интимните отношения – липсата на проява на интерес кара партньора ви да отвръща със същото и постепенно да се отдръпва.

Не изразявате благодарност и признателност

Също както вие самите се надявате на висока оценка от страна на партньора ви и хората около вас, така и вие самите трябва да изразявате одобрението си, когато това е необходимо. Може да си мислите, че любимият ви човек знае, че одобрявате постиженията му, че му се възхищавате, че сте му благодарни за отношението, но това не е така. Колкото и успешно човек да усеща нагласата на половинката си, нищо не може да замени искрено изразените думи и мисли.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
3
 
! Отговори
Antisocial преди 4 години
Чудесни съвети!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-сигурно отблъсквате, ако не участвате в общата далавера.