7 случая, в които не трябва да обявявате бременността си

По време на интервю за работа
8
7 случая, в които не трябва да обявявате бременността си
Снимка: Istock

Общоприетото схващане е, че бременността би трябвало да се пази в тайна през първите 3 месеца, когато все още не е сигурно дали плодът ще успее да се задържи и да се развие. Някои го пазят в тайна от суеверни съображения, други по медицински причини.

Но някои жени са толкова щастливи от прекрасната новина, че нямат търпение да я споделят с целия свят. Радостта е напълно нормална реакция, но въпреки това има някои моменти, в които е по-скоро неуместно да споделяте бременността си и е нужно да изчакате по-подходящ момент.

На нечий друг специален момент

Ако ваша приятелка току-що е съобщила някаква добра новина, не бързайте да прекъсвате нейния специален момент и да съобщавате вашата вест. Не отнемайте от радостта ѝ. Изчакайте малко, за да се наслади на момента и го споделете след това. Представете си как бихте се почувствали, ако някой секне вашата радост по подобен начин.

Когато сте ядосани

Не позволявайте новината да ви се изплъзне, докато сте ядосана или се карате с някого, най-вече близък човек. Ще прозвучи сякаш се опитвате да го накарате да се чувства виновен в спора заради състоянието ви. Дори ще му отнемете възможността да се зарадва за вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да съобщи и да не съобщи скоро ще си проличи. Пълни тъпотии.
3
9
 
5
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Моята приятелка ми съобщи че е бременна пък аз и се смях и и казах да си събира багажа и тя ми се разсърди и заплака, а аз и показах документа за вазектомията
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една жена е готова да се бори с наследници, ако е средновековна принцеса или мюсулманка.
1
0
 
13
 
! Отговори
Михаело, преди 4 години
Кога една жена е готова да съобщи за бременността си, според теб?