5 неща, които щастливите двойки правят преди лягане

Много двойки имат определени ритуали преди лягане
14 дек 2019 21:15, Михаела Лазарова
18
5 неща, които щастливите двойки правят преди лягане
Снимка: Istock

Ако си мислите, че щастливите двойки са такива, просто защото са открили любовта на живота си, трябва да знаете, че само това не е достатъчно. За пълното щастие и хармония във връзката са необходими някои практики, комуникативни умения и добро ниво на емоционална интелигентност, които помагат за поддържането на нивата на щастие и уют в една връзка.

Щастливите двойки имат някои общи черти в навиците и ритуалите си преди лягане. Те са показателни за нивата на щастие и близост в отношенията помежду им.

Щастливите двойки оставят телефоните си извън спалнята

Важен фактор, показващ степента на отдаденост и внимание към половинката е употребата на смартфона и социалните мрежи преди лягане. Много хора правят грешката да забиват нос в телефона си преди да заспят, вместо да отделят това време на партньора си.

Те оставят несъгласията извън спалнята

Мястото, където тялото и душата ви си почиват в хармонична цялост като двойка, а именно спалнята, не е място, в което трябва да внасяте всичките си негативни мисли и нагласи един към друг. Ако сте имали пререкание, оставете го извън пределите на спалнята. Не заспивайте скарани и ядосани. Опитайте се да комуникирате повече, за да сте изгладили проблемите преди лягане.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Щастлива тройка преди 4 години
Щастливите двойки, преди лягане, се разделят и всеки си отива в стаята или вкъщи.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом телефона стана повод за семейно щастие,ясна е работата.А едно време бяха на кабел и се набираше с кръгла шайба.Съмнявам се някой да го е мъкнел всяка вечер от хола в спалнята.Любов с телефон не се прави,а и не е задължително да имаш телефон!
15
0
 
3
 
! Отговори
И Тъй преди 4 години
Аз ли обърках Заглавието ИлИ,? Щастлиивите двойки...вечеТят +-хранят се разговаряйки, усмихват се. Пет ли са?Потенциалните такива......в общи лимии влагат повече старание, за да не да избяга Любовта ?То е Роман или Приказка?!
14
4
 
5
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 4 години
Ако щастливата двойка съдържа жена, си представям колко е "щастлива"... Благодарен съм, че съм се родил гей - сексуалния живот е много по-пъстър и щастлив от този на straight двойките.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато връзката е "прясна", нема проблеми! Виж, после... Аре нема нужда!
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да видя тая "щастлива" двойка след 20 години съвместен живот! Дали ще е останал дори спомен от тия пет неща и от "щастието"
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забравяш осигуровките! Шегичка, разбира се.Успешни, защото всеки от тях ме научи на нещо. Питай последната ми жена, има ли по-добър мъж от мен.Нашето правило е:няма лъжи, няма криене.Сбъркал си, аз ще простя.Криенето предполага неизвестност какво ще се случи.А неизвестността е най страшното , "по-добре ужасен край от безкраен ужас"
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Браковете ти са успешни, ама са три?!Да не би щастливите ти съпруги да умират една след друга и това да налага сключването на следващ брак? Защото ако си се развеждал, значи браковете не са били успешни.
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви кажа, щото съм на възраст и знам повече от вас.Имам и млада булка и все още и насмогвам. Ако не го надървиш, не става любов. Не съм аз който го измисли. Бог ни създаде така. Слава името Господне!
8
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонимен с ретроградието, забрави най важното, главоболието! Имам три успешни брака. Винаги първото ми условие е: ... и никакви главоболия!
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един път. В колата. На шофьорското място пред волана, за да не губим разстояние.Никакви от тези 5 неща.Беше страхотно!
6
3
 
21
 
! Отговори
Що? преди 4 години
До Анонимен 5И климатика лятото ли? Или термопомпата зимата? Хладилника и него ли?Хората ако имат мерак се любят и по тоалетни, и в дискотеки, и в колата, и на къра. Ако нямат мерак - телефонът им пречи, пълнолуние е, Меркурий е ретрограден, съседите ще чуят...
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През нощта е желателно да изключим всички битови уреди.
4
1
 
10
 
! Отговори
Михаела, преди 4 години
реши си проблема, който те прави неуверена. Този с неуспешната лицева операция.Вместо да даваш акъл на другите как да са щастливи в леглото, потърси помощ. Защото беден икономист не може да учи хората как да забогатеят, ако ме разбираш. С тъмните снимки, все едно са те снимали в мазе, не заблуждаваш никого. А и никой не ти е виновен, че си се доверила на некадърен хирург, вместо да се харесаш каквато си била. Сигурно е, че си била по-хубава от сега.Стискам ти палци.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алармата за работа? Ще я чуя ли от кухнята? Ти, момиче, май не ставаш сутрин за работа. Не знаеш какво е да "откраднеш" 5мин след алармата за сън?Щастливка!
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шестото и най важното е, направете го на кокалче,кожата между краката.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Телефонът ми е до възглавницата,спалнята лягам и заспивам за това е спалня!