Модни тенденции, които ще следваме и през 2020-а година

Изберете любимия си нежен цвят и оцветете устните си в него
21 дек 2019 19:45, Михаела Лазарова
0
Модни тенденции, които ще следваме и през 2020-а година
Снимка: Istock

Модните тенденции и актуалните трендове в красотата за 2020 година са вече очертани от „диктаторите“ в света на модата. Популярната социална мрежа за споделяне Pinterest обаче е още един начин да разберем кои модни тенденции вълнуват обикновените хора и кои са устойчивите трендове, които ще останат валидни и за следващата година, според всички нас.

Годишният доклад на Pinterest за топ 100 в тенденциите, които вдъхновяват живота ни, вече е публикуван. Според него в света на ежедневната мода и красотата има 3 основни тенденции, които ще останат валидни и през следващата 2020 година.

Гланц с блясък и молив за устни

Матовите и плътно оцветени в наситено червило устни са в историята. Новата година ще бъде белязана от една неувяхваща модна тенденция, която циклично се завръща на модния небосклон. Това са гланцът и моливът за устни. Този тренд от 90-те години винаги намира начин да се появи отново. Така ще бъде и през 2020 година. Изберете любимия си нежен цвят и оцветете устните си в него. Не забравяйте да подчертаете контура, както и да добавите блясък за повече усещане за сочност на устните.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: модагриммолив за устни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари