Любовен хороскоп за 2020-а година

Какво ви очаква в любовта през новата година
1 яну 2020 11:49, Илияна Николова
2
Любовен хороскоп за 2020-а година
Снимка: istock

Любовта е водеща сила и това няма да се промени и през 2020-а година. Необвързаните ще бъдат нащрек за своята сродна душа и някои наистина ще имат късмета да я намерят. Няма да липсват трудни моменти, но със силата на духа ще успеем да ги преодолеем. Какво ви очаква в любовта през 2020-а вижте в годишния любовен хороскоп на Az-jenata.bg.

Зодия Овен
 
Новата 2020 ще бъде благоприятна и изключително задоволителна за родените под този зодиакален знак по отношение на любовта и романтиката. Следващите месеци ще ви докажат, че връзката ви с любимия човек ще стане още по-стабилна. Тези от вас, които търсят своята перфектна половинка, имат шанс за щастие към края на годината. Но това не означава, че любовният им живот няма да е интересен.

Зодия Стрелец
 
Очаква ви добра любовна година. Мирът ще надделее във връзката ви и може да очаквате незабравими моменти с любимия човек. Необвързаните може да се окажат привлечени от приятел и ще разберат, че това привличане не е толкова несподелено, колкото сте мислили.Тези от вас, които имат сериозна връзка, ако уважават и обичат половинката си, ще получат същото в замяна. Хармонията помежду ви ще се усеща силно, а егото ви ще остане на заден план. Някои дори ще се радват на новината за бебе.

Зодия Рак
 
Ще има както положителни, така и отрицателни моменти, но новата 2020-а ще ви донесе повече поводи за усмивки. Раците ще вземат много важни решения и отговорността им във връзката ще се повиши. Въпреки някои проблеми в първите месеци, в мислите ви ще преобладава позитивното. Тези, които търсят своята половинка, може да се срещнат с човек, който е не само чудесен партньор, но и невероятен приятел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
вервайте преди 4 години
алена отново е говорила със звездите!
1
0
 
1
 
! Отговори
К. преди 4 години
Във връзките на водолеите винаги има трети човек. Не могат само с един.