Типове мъже, които са пълна загуба на време

Въпреки това се влюбваме, имаме очакване и накрая страдаме
27 яну 2020 23:00, Михаела Лазарова
39
Типове мъже, които са пълна загуба на време
Снимка: istock

Любовта е вълнуваща и интересна, защото ни среща с различни типове партньори. Докато има такива, които ни карат да се чувстваме специални, да преоткрием себе си по най-добрия начин, винаги срещаме и по някой мъж, който не заслужава вниманието ни. Въпреки това се влюбваме, имаме очакване и накрая страдаме.

Вижте 3 типа мъже, които са пълна загуба на време и емоции.

Този, на когото му липсва зрялост

Едно от първите неща, които трябва да търсите в един мъж, когато искате да създадете сериозна връзка, е зрелостта. Незрелите мъже обикновено са с привлекателна външност, забавни, умеят да очароват с историите си, но... Те са склонни да се носят по течението, да избират лесното в любовта.

Това означава, че ако решите да ги поизпотите и да се наложи да положат повече усилия, за да ви впечатлят и спечелят като партньорка, веднага биха се отказали. Незрелите мъже обикновено не допринасят с нищо за развитието на връзката и приемат за даденост своята половинка. За тях всичко е забавление и никаква отговорност.

Работохоликът

Този тип мъж винаги ще се стреми към върховете на служебната йерархия. И в това няма нищо лошо. Но какви са в любовните си връзки? Работа до късно, през почивните дни, жертва от страна на партньорката му в името на това той да се развива, а нейните амбиции остават на заден план...

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: любовизневеривръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе за мъже не знам, но се пазете от лежащи женски мършляци с претенции, които си мислят че като изсерат едно две деца, цял свят им е длъжен. Също и от кукувици със слушалки в ушите.
11
3
 
43
 
! Отговори
Петко преди 4 години
Целта на Сорос е всички бракове да завършат с развод до 2 години. Това е новия световен ред. За целта всички женички биват облъчвани ежедневно с посланието "Зарежи мъжа си"
10
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕЕЕЕ, стига вече с тия типове - тоя не става, оня не става. Ами то не остана мъж според вас! Е, няма да обърна резбата , за ваше сведение. Аман от джендърски пропаганди!!!
9
1
 
52
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
''Жените са за пeдeрaси" (Хиподил)
8
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От статията се разбира, че мъжът трябва да е безработен, да не си дава много зор в каквато и да е работа, да работи малко и то не до късно, да не излиза никъде, тоест пенсионер, а не знам как въобще ще се запознаете с такъв, ако отговаря и на последното условие, да не поглежда жени и по никакъв начин да не флиртува.
7
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сега контра: Жени, които бла бла бла:1. Избягвайте тези които искат да ви "поизпотят".2. Избягвайте тези, които искат да ви провалят кариерата, които се мислят за най-важни на света и изискват постоянно да им обръщате вниманиеи т.н.
6
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Постоянно се натрапват анти мъжки, анти семейни и крайно агресивни фемитистки статии на този сайт. Чичо сорос?
5
3
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените са прекрасни, но прекомерният избор на мъже ги обърква до такава степен, че се чудят кого да си изберат. Естествено никого не могат да опознаят, поради големият интерес към тях и затова гледат само външният вид. Разбирасе след това идват ред сълзи и сополи и клишето Няма мъже Жалко е... Наистина е много жалко
4
7
 
53
 
! Отговори
Реабилитация!!! преди 4 години
До Алтъна-Турците са добри хора има и изключения но така е с всички етноси не трябва да мразиш човек заради етноса!!!Пропагандата е лошо нещо...
3
9
 
41
 
! Отговори
Вълнаро преди 4 години
И какво му е лошото, че Близнаците сме женкари? Иначе като скърцате ви е хубаво..
2
12
 
49
 
! Отговори
Най-лошият избор преди 4 години
Най-лош избор е егоистът.Дори да сте били неговото момиче в продължение на 10 и повече години, алтруистично съобразявайки се с неговото виждане относно узаконяването на връзката, ако в навечерието на сватбата срещне някоя, която му се стори по-изгодна партия от вас, ще ви зареже на момента, без да го е грижа, че разбива сърцето ви и че заради него сте пропуснала най-подходящата за омъжване възраст.Ако пък се ожените за него, животът ви няма да е лек, нито ще е щастлив.
1
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъже - зодия близнаци - женкари.