3 причини жените да преследват мъже, които не ги обичат

Изпитват страх от интимност
18 фев 2020 18:20, Михаела Лазарова
41
3 причини жените да преследват мъже, които не ги обичат
Снимка: istock

Да се влюбиш в някого и той да не отговори на чувствата ти е една от болезнените страни на любовта. Може би на всяка жена се е случвало. Но когато това се повтаря, вече се превръща в болезнен навик. Защо някой жени продължават да преследват мъжете, които не могат да отговорят на любовта им?

Те проектират това, което искат да е истина

Проектирането е термин, който често се използва в психологията, за да опише начините, по които сме склонни да виждаме нещата в друг човек, които обаче не се отнасят за тях. Така например, когато се възхищаваме на някого от разстояние. Не сме склонни да видим неговите „недостатъци“, които биха станали по-очевидни, ако прекарваме повече време с него всеки ден. За краткото време, в което те виждат обекта на своите чувства, пред тях изникват само светлите му страни.

Наслаждават се на драмата без да осъзнават

В любовта гонитбата създава интерес, тръпка. Но понякога се случва да сме силно опиянени от нея. Има жени, които биха предпочели болката от несподелената любов, отколкото жертвите, които ще им се наложи да правят в една истинска връзка със споделена любов. Или казано накратко – фантазията става по-важна от нейното изпълнение. А ако връзката с въпросния мъж, за когото така силно копнеят все пак се случи, то тя може да ги върне към отрезвяващо чувство за реалност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
Предлагам следната преди 4 години
Сделка, връщате ми моето момиче с 1000 жерава по своя воля и желание да си се прибере и да си остане при мене и ще пожаля жалките ви ***! Искам *** с патката мъртво публично и ясно и нещата ще се подредят без австро-унгарското-италианско крадливо животно и рода му! За к'во се мислите бе Wali като се ядоса стават едни работи .... Момичето живо и здраво и върнато и бедно да се живее но честно. ***. мъртъв!
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЛУД
12
1
 
3
 
! Отговори
Господин Балдр преди 4 години
Аз мисля, че вие искате да ми откраднете колелото!
11
2
 
2
 
! Отговори
Та ако пак тръгнала преди 4 години
По някое богато момченце с количка и богат тати да я направи за резил, да ходи на майната си и тя ...
10
3
 
2
 
! Отговори
Балдр (Васил Левски) преди 4 години
Всичко отговаря на легендата от всички стрелян, никой го не уцелил, само попа мръсен Хотр го убил. Защото .... Истинският убиец на Балдр ( Васил Левски) е Хотр (Поп Кръстьо) Кръста, кръста го уби и свещенника ... Ако попа си беше мълчал щели са да го хванат ама друг път. И деветте години и обесването по скандинавски и делата са били смърт на принц, а не на конекрадец. И каквото и да направите севера ще победи! Колкото до момичето .... Аз си я искам Дени, ама ако пак е тръгнала по богато момченце
9
4
 
2
 
! Отговори
Много вода преди 4 години
Ще изтече ... Лошо момченце дреме ми. Мъртво лошо харконско момченце да сме точни! Много вода ще се изтече. Тая палестинско-израелска свинщина ще се отмие да се върнат северните. Така е паша да не сте го бесили. Бесилката ви ни прати при народите на севера още преди 144 години! И по тия правила не искайте да играете, обаче ... Щете не щете по тях ще играете. След като много вода се изтече. Аз моите заповеди съм си ги изпълнил, вашият инат ама грам няма да ви помогне! Вярната посока е Балдр....
8
2
 
2
 
! Отговори
Стария ми рече: преди 4 години
Няма ги някой ги задигна, блокирай ги! Така и направих! Та да имаш не е да бъдеш, така направих. И общо взето тая династия на Сакскобургите реши да се намеси особено отровно тук. И мен не ми харесва тоя *** Симо дето майка му го изпусна на главата му на една годинка, дето стана Баал за наказание за покръстването на Борис.... Защото самата ви кръв е органично творение, но не Христос, нито на Симеон .... А северно! Това пък ви е наказание от Васил Левски .... И те така много вода ще изтече .
7
3
 
2
 
! Отговори
Аз неутрализирах преди 4 години
Всичко откраднато на инат и напук, защото няма да му се получи номера ако ще небето да падне. Благородството не се дава по кръв Симо, а по дела. И даже и Суртр не може да се справи с Кратос, защото еми просто защото така. Направих така, че да не стане така както си мислиха, че ще стане. А ще стане както самият живот каже ... Животът ще направи тази селекция, кой закъде е, но не тоя тринити ***! Накратко може да съм никой, обаче такъв блок съм ви ударил та няма накъде! Всичко е блокаж!
6
4
 
7
 
! Отговори
ЦИНИК преди 4 години
До 4.Га иам могу пари и охрана моа си позволя да иам могу женки.Еб,ш и друм,иде следващата,по млада по убава с по големи мурафети.Женъта сагъ глеа келепира,ама нямааа абдалии.Зату са тунинговат и немой да разберат чи стават на плашила.Кът видя татуирана и прау ми са драйфа.Е гати фъшк,йте!
5
4
 
2
 
! Отговори
Защото са тъпи! преди 4 години
Сега да ти го обясня така ... От всички *** кражби на тоя свят .... Кражбата на орела беше върха на тъпотията и че грамадното Око дето се пробвате да го откраднете и че цялата легенда се промени не заради мен. Аз исках да си стане по сценарии .... Обачееее Симо и неговото лоби си помислиха, че ще могат да станат добрите в страшния филм. Не става ... С риск да си имам караница с Суртр този австро-унгарско-италианско хибрид да ми цунка ***!
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените обичат лошите момчета.Заложено им е генетично.Затова презират добрите момчета.Къде явно,къде тайно.Познавах една жена с много високо положение в обществото,а се ч.укаше с най-големият б.оклук в града.Рецидивист с много присъди.Нито имаше пари,нито пък беше красив,или привлекателен физически.
3
4
 
8
 
! Отговори
И какво лошо? преди 4 години
До ЦИНИКВ природата не е ли така, а ние не сме ли част от нея?На всяка жена й е заложено генетично да гледа не само външния вид(гена), но и каква територия(къща, апартамент, имение) е извоювал самецът. Това е важно за продължаването на потомството. Ако има и охрана - значи е алфа самец. Както е и при вълците.
2
2
 
6
 
! Отговори
Михо, мари... преди 4 години
Ти оправи ли си джукитИ или още ближеш рани. Буквално.Докато не ги оправи - само акъл за любовни романси ще даваш, вместо да ги изживяваш реално.
1
5
 
12
 
! Отговори
ЦИНИК преди 4 години
Кът видят ,че има скъпа кола,дебел портфел,и научат че има бизнес и голям луксозен имот и веднагъ бързат да си предложат П,чката.Щот сал женките друго конвертируемо сред мажете нящо нямат.Е верно има някой с длъбоко гърло и палав език.И кът намери някой ***,глей кво стаа.Харчи му мангизите ич не и пука.