7 смешни неща, които всеки родител прави

Постоянно питате дали на някого му се ходи до тоалетната
22 фев 2020 23:15, Михаела Лазарова
5
7 смешни неща, които всеки родител прави
Снимка: istock

олкото и различни да са хората, когато станат родители неусетно започват да придобиват сравнително сходни навици към децата си, които понякога ги поставят в комични ситуации. И тъй като всеки родител иска най-доброто за детето си, иска да го предпази от всички чудовища, които се крият под леглото, иска да не се опари от супата, когато се храни, и най-вече има чувството, че детето му е малко, колкото и реално да е пораснало то, всичко това кара повечето родители да изпадат в някои сходни смешни ситуации.

Вероятността да се припознаете в някои от следните смешни родителски действия е голяма.

Говорите бавно и изразително дълго след като детето ви е проговорило

Свикнали сте малкото ви детенце да не ви разбира, затова му говорите протяжно, бавно и отчетливо. Този навик се вкоренява у много родители, които продължават да се обръщат така към децата си дълго след като те са проговорили свободно.

Използвате бебешки език при пораснали деца

Това е една от най-смешните и забавни картинки, погледната отстрани – родител, който с глезещ и бебешки тон говори на дете, което вече е в състояние дори да каже някоя мръсна дума. Вярно е, че на повечето родители не им се иска децата им да порастват, но бебешкото говорене е неприемливо, според специалисти и педагози даже и в бебешка възраст.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
Повечето престъпници идват от семейства където родителите само присъстват.Бедноста няма нищо общо с престъпноста тва е комунистически булшит измислен от клошари-евреи за да си прикрият престъпният характер и нрави.И тъй като бедността никога няма да бъде победена винаги ще има бедни и богати колко удобно е да се каже -беден човек какво да прави от немотия и мизерия откраднал да си нахрани децата купи бентли и яхта.Нещо като Бг богаташите.Всички примерни бивши комунисти...
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Разбирам, че за да илюстрираш позицията си, като заемеш напълно противоположния полюс и надуеш нещата на максимална степен, ама твоето сравнение е, все едно да кажа, че защото повечето престъпници идват от бедни семейства, вместо да се опитаме да помагаме на бедните семейства и децата ин, трябва да построим концентрационни лагери.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ти казва 10 години подред, да се пазиш от ужаса на бременноста и билестите предавани по полов път, всявайки страх в теб от всякакви потенциални партньори, защото съществува възможност да са зли хора, искащи да те изнасилят, изнесат зад граница или просто да те направят нещастна домакина ...А от един път да почне с Къде е бебето? Къде е бебето? Къде е бебето? Айде раждай вече, искам бебе ... МИ РОДИ СИ ГО САМА, *** ИЗКУКАЛА КУКУМЯВКЕ!
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Специалистите и педагозите могат да се таковат в таковата.Тва било неприемливо онова било неприемливо.Да се държат като с възрастни хора от малки.И защо после стават психари?Щото са нямали детство.Лошо било да се да се държи човек с малко дете като с малко дете-т.е бебешки. А какво е добро? Да му пуска порно филми от детската градина за да се образова?Пхах.Това са недоказани експерименти.Имаше някаква германска феминистка и тя голям експерт която настояваше за кастрация на всички бели момчета...