Какви жени търсят мъжете за сериозна връзка?

Една връзка не се гради само на хубавите мигове
27 фев 2020 22:03, Михаела Лазарова
32
Какви жени търсят мъжете за сериозна връзка?
Снимка: istock

Когато търсим партньор, с когото да създадем дълготрайна връзка, всеки има своите критерии за идеал. За мъжете е важно жената не само да има секси излъчване. По-важно е партньорката им да е разбираща, да имат пълноценен съвместен живот.

Какви други черти търси един мъж в бъдещата си или настояща партньорка?

Усмихнати жени

Първото, което забелязват мъжете, е появата на жената. Физически привлекателната дама няма да остане незабелязана, но нейното позитивно излъчване и усмивката ѝ определено могат да събудят мъжкия интерес. Топла, искрена усмивка, с добре поддържани зъби. От друга страна, намръщената жена, по-скоро би отблъснала потенциални обожатели и партньори.

Добре поддържани жени

Мъжете харесват жените, които са добре поддържани. Какво означава това? Чиста и спретната коса, поддържани ръце, приятно ухание на парфюм, модерни, но не задължително скъпи дрехи, които са добре поддържани, чисти обувки, лек грим. Дамите, които изглеждат приятно за мъжкото око, излъчват красота, самочувствие, техните маниери са други. Всичко това се харесва на мъжете без значение дали жената е тяхната партньорка или позната. Добре поддържаната жена не се запуска, дори когато си е у дома по домашни дрехи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търсят такава, каквато виждат в мечтите си.Само някои успяват да срещнат подобно момиче и след това да не се разочароват.В масовия случа търсят, търсят, но накрая взимат каквото има или която успее да ги излъже.И при жените важи същото правило - търси такъв, за какъвто си е мечтала, но накрая се омъжва за онзи, който й е предложил брак или от когото е забременяла и е успяла да убеди него или майка му, че вече е късно за аборт.
17
0
 
7
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 4 години
ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И НЕ ГИ ПИШАТ ПО ВЕСТНИЦИТЕ..
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УДОБНИ а употреба
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интелегентни, умни, независими суперсекси самовлюбени богини, не благодаря да се рекламират другаде.
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самовлюбена, егоцентрична, деспотична, лукава, садистична, болезнено ревнива, егоистична, зла, обсебваща, унижаваща и да е еврейка. За да имат моите деца възможността да станат чистокръвни юдеи. Да вземат израелско гражданство.
13
5
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ас си харесвам момченца, с големи керестета! От Бойчето съм го наушил това. кмета на Семитли ми казъ
12
4
 
10
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Не сагладни, а алчни!! Все не им стига. Все не са доволни, все нещо не им е наред. Абсолютна липса на осъзнаване, доброта човещина. Само его, голямо гнусно его. не са само жените са така. Всички станаха така.
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости!! Мужете търсят пробудени феминистки, твърдо вярващи в 88-те пола и борещи се срещу маскулинитутуууу. НищУ нИ разбиратИ от жени. хахах
10
8
 
8
 
! Отговори
И аз съм човек преди 4 години
Един мъж който е под 27 , а е затлъстял, защото няма фитнес зала вкъщи, води ненормален и застоял начин на живот, даже не е богат финансово, не е в състояние да се държи адекватно, а лигаво защото лишенията се отразяват зле, както и други работи , как този човек може да докаже че може да се оправи и да води красив начин на живот ?!
9
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българската жена не става за семействоДоказано е не Един пътХващайте чужденки те са супер и уважават мъжа до себе си
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хар хуб жен хаиде вез филми нека Баден естествени познаете се
7
4
 
15
 
! Отговори
Харесват хубави жени преди 4 години
За сериозна връзка търсят жена, която е хем хубава, хем не кръшка с много мъже, а се ориентира само към един. Всеки мъж иска той да бъде този единствен избраник.Едва след това се интересува от другите качества на характера й, защото мъжете мислят най-напред с другата си глава, когато избират жената.Ако искат сериозна връзка, безспорно ще преценят и другите й качества, не само физиката на жената. Но най-напред трябва да я хареса физически, за да се заинтересува и от останалите й качества.
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като толкова търсят, какво предлагат?
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да продължават да търсят...
4
6
 
7
 
! Отговори
стар пожарникар преди 4 години
С големи сици! После всичко останало.
3
6
 
11
 
! Отговори
Уфолог преди 4 години
Да има огън между вас който се събужда преди да и покажеш кой си а не след това. Жени на практика няма вече. Има гладни хора. А гладен човек не може да нисли за деца и изкуство. Така че България умира бавно и сигурно. Ще дойдат времена чужди племена ще живеят тук ако живее вобще някой. Всички ще са в големите градове където има работа и пари и стандарт. Всичко ще е изкуствено.
2
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българската жена не става за семейство Доказано е не Един път Хващайте чужденки те са супер и уважават мъжа до себе си
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да не си е правила пластични операции.