8 неща, които може да споделите за вас в разговор

За да се представите на ниво в комуникацията
7
8 неща, които може да споделите за вас в разговор
Снимка: istock

Когато създаваме нови контакти е много важно да разберем повече за човека срещу нас. Подходът, въпросите са от решаващо значение за това дали ще искаме да продължим да си общуваме като приятели, евентуални любовни или бизнес партньори, като колеги. Също толкова важно е и да знаем как да представим себе си, така че да сме интересни, но не и досадни.

Вижте какви факти може да изложите за себе си, за да се представите на ниво в комуникацията.

Имам няколко хобита, като любимото ми е...

Какво правите в свободното си време? Вероятно обичате да сте активни, прекарвате времето си на танци, зумба, фитнес, пътувате. Обичам... Разкажете за любимите ви места, които често посещавате. Храната, без която не можете. Ако обичате вашите приятели и те ви карат да се чувствате комфортно, спокойни, разкажете за това как обичате да прекарвате времето си заедно.

Интересувам се много от...

Кино, музика, театър, мода, мотивационни лекции... Вълнуват ви книги в определен жанр, следите филмовата кариера на този или онзи актьор и т.н. Вълнувате се от биографии на популярни личности, кои са те....

Страхувам се от...

Всеки има своите уязвими страни и разбира се не можем да ги разкрием пред когото и да е. Но когато представяте себе си, може да споделите, ако се страхувате от глобален проблем например, от нещо, което би следвало да провокира интересен разговор и за двете страни, без да се злоупотреби с вашата уязвимост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: хобиуспехкомуникация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Само две от темите преди 4 години
са наистина безопасни и подходящи за разговор дори с непознат - за домашни любимци и за глобални проблеми, които засягат цялото човечество и будят безпокойство.За останалите говорете, освен ако ви питат и няма как да не дадете макар и най-общ отговор. Но ако вие подхванете някои от изброените теми, това може да бъде изтълкувано от събеседника ви като самохвалство /напр. за постиженията ви/. Други от темите ви правят уязвим - давате информация за свои слабости, мечти, лични занимания и т.н.
4
0
 
0
 
! Отговори
:))) преди 4 години
До Един истински човекТочно колко истински човек сте?Някакви доказателства?
3
0
 
1
 
! Отговори
Един истински човек преди 4 години
До :)))А ТИ СИ БОЛЕН МОЗЪК
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя е естествена блондинка, а моята коса е кестенява още от 8-ми клас.Тя е миньонче - аз не съм.Тя има сестра - аз нямам.Виждала съм я веднъж, на сватбата на общата ни братовчедка Моника.Вече 20 години някой се заиграва с объркването на "вуйчо" и "калеко" (някякви гръцки откачалници и българските им ***). Бърка майка ми с Фидоска - сестрата на калеко. Всички, които волно или неволно участват в този ФАРС са плиткоумни де-били.Особено тези, претендиращи, че знаят "фактите".
1
2
 
0
 
! Отговори
:))) преди 4 години
Специално за промитите и пияни мозъчета, които преди малко ми пяха за Румяна.Много поздрави на дъртите ченгета, дето ви управляват и ви разправят че аз съм тя. Само много де-билни парчета могат да се вържат на такава очевидна лъжа!Тя е учителка по рисуване - аз по английски. По малка съм от нея два дни. Тя е племенница на съпруга на леля ми - на калеко ми, дето му виках "вуйчо" по негово настояване :))) ТЯ ИМА ДВЕ ДЕЦА - аз деца нямам.