Мъжете се влюбват незабавно в тези 3 неща

Вижте три неща, на които мъжете държат
19 мар 2020 04:45, Михаела Лазарова
11
Мъжете се влюбват незабавно в тези 3 неща
Снимка: Istock

Търсейки подходящият за нас мъж, имаме дълъг списък от критерии, които искаме бъдещият ни партньор да покрива. Да бъде забавен, да изглежда добре, да е амбициозен, романтичен и т.н. Съвкупност от качества, които ни карат да се влюбим. Но през целия този път, който изминаваме, ни вълнува какво може да накара един мъж да се влюби. Вижте три неща, на които мъжете държат.

Партньорка, която да е мила, дори когато грешат

Повечето мъже биха ви споделили, че интонирането е много важно в разговор с половинката, дори в онези моменти, в които партньорката им ги моли да се включват с помощ в домакинската работа. Както жените, така и мъжете се нуждаят от партньорка, която да бъде търпелива с тях, понякога повече, отколкото може да бъде една жена.

Милото отношение, добрата дума, усмивката, са нещо много важно за господата, особено в трудни за тях моменти. Да имаш любим човек, който те подкрепя, дори когато си допуснал грешка, е нещо, което е изключително ценно за мъжете в една връзка.

Подкрепяща партньорка

В продължение на предните редове, подкрепата за мъжете в техните начинания е друго, от което те се нуждаят в една връзка. Увереността на един мъж, че ще успее, се повишава значително, когато знае, че любимата му е с него. Разбира се, това не означава, че не бива да споделяте своето мнение относно рисковете на начинанието.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: влюбванелюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Богат(и дърт) съпруг, разкрепостени приятелки и да може да кара (поне малко) ако се напиеш.
2
1
 
3
 
! Отговори
Да е подкрепяща и преди 4 години
да проявява интерес спрямо него и проблемите му - това е задължително. Ако обичаш някого и държиш на него, ти се интересуваш от всичко, свързано с този човек и винаги си до него.Но първата препоръка е неуточнена. Да бъде мила и да намира добра дума в труден момент е задължително. Но ако господинът си въобразява, че може системно да проявява неуважение, жестокост и обидно поведение спрямо нея, а тя е длъжна да бъде мила с него, сбъркал е! Да иде да плаче на майка си, че жените не го разбират.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търся си жена с 2-3 пакета тоалетна хартия и дезинфекциращ разтвор.. За контакти пишете до авторката на статията