5 начина да поддържате интереса на партньора към вас

Обърнете специално внимание на вашия външен вид
Обновена: 24 апр 2020 21:23 | 24 апр 2020 21:23, Михаела Лазарова
3
5 начина да поддържате интереса на партньора към вас
Снимка: Istock

Да бъдеш във връзка, означава да инвестираш в нея време, търпение, да бъдеш открит, донякъде уязвим, да даваш. Връзката означава много работа върху себе си и взаимоотношенията. След като премине еуфорията, сякаш губим голяма част от интереса си един към друг. Как да поддържате интереса на любимия човек към вас?

Полагайте усилия да присъствате във връзката

Да бъдеш в едно помещение с половинката си, не е достатъчно, за да се каже, че присъстваш. Физическото присъствие не е всичко. Важно е как си взаимодействате. Дали сте фокусирани върху мобилните си устройства или си комуникирате, как показвате интерес един към друг.

Усъвършенствайте изкуството да се слушате взаимно

Ако не комуникирате ефективно, връзката ви няма да се развие като хармонична. Често ли се прекъсвате, преди другият да е завършил мисълта си? Спрете с този лош навик и започнете да слушате, вслушвайте се в думите на половинката си. Това е важно, за да може и вие да бъдете чути. Ефективната комуникация може дори да запали искрата помежду ви и да надградите взаимоотношенията си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
8
 
! Отговори
Сватовник преди 3 години
Мише,Не изпускай пича, който е написал коментар 2.Ако е вярно това, което е написал, значи знае 7 поколения от произхода си. Малко българи могат да се похвалят с това.Ами този си е направо благородник бе, Мише! Ако се вземете, ще станеш нещо като болярка.Успех!