5 неща, с които жените отблъскват мъжете

Желание винаги да сте център на вниманието
20 май 2020 18:45, Михаела Лазарова
41
5 неща, с които жените отблъскват мъжете
Снимка: Istock

Когато имаме интерес и изпитваме силни емоции към мъж, който е привлякъл вниманието ни по някакъв начин, обикновено желанието ни е да създадем връзка с него. Но нещо се случва и той започва да губи интерес. Въпреки добрите си намерения, заслепени от емоции, допускаме грешки отблъскващи любовта, които осъзнаваме на по-късен етап.

Кои са онези неща, с които отдалечаваме мъжете още преди връзката?

Преследвате го

Когато един мъж има интерес към вас, то той ще ви го покаже, няма да крие емоциите, а би го показал към вас по един или друг начин. Без смесени съобщения. Но когато жените се влюбят, сякаш не забелязват липсата на такива знаци или „оцветяват“ събитията, според това какво искат да им се случи. И започват да преследват мъжа, да показват прекален интерес към него. Това в повечето случаи не действа в полза на дамите.

Обсебване от идеята да се обвържете

Още една причина много жени да не могат да поддържат интереса на един мъж е това, че те са фиксирани в идеята да си намерят партньор, да бъдат точно с този мъж. Това им пречи да се свържат с него като личност, да покажат своите силни страни. Мъжете усещат, когато една жена ги използва като средство да се чувства добре. Освен това фикс идеята ни кара да се държим собственически, дори преди да сме започнали да се срещаме, да проявяваме ревност, без да имаме правото за това. Ставаме нервни и неприветливи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
4
 
! Отговори
Обърках се преди 3 години
До до 21GG ли е "женка"?Защо тогава пише като мъж?
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Слушайте мен.Такива открития за половинката си прави онзи мъж, който не я е опознал преди брака и така е направил голяма грешка.
29
6
 
20
 
! Отговори
Слушайте мен. преди 3 години
1. Постоянно провокира скандали и конфликти2. Отнася се лошо и пренебрежително към сервитьори и всякакъв друг обслужващ персонал3. Има лоши отношения с родителите си и се кара с тях.4. Държи се като "принцеса"5. Говори против бившите си приятели, т.е. тя никога не е била проблема6. Страни от приятелите ви7. Инати се и никога не променя плановете си заради вас8. Започва скандали за малки проблеми9. Всичките й приятелки са отвратителни10. Позволява си да ви удря11. Несъвместими ценности
28
2
 
6
 
! Отговори
деса поетеса преди 3 години
мноу убичъм тейк дат, гари барлоу, брат пит, нсинг, файви един къдрав как беше. Също кобрата багата гришо гонзо и божинов, ако има някой друг известен и него. Мноу убичам да съ тресъ на чългъ и да фърлям гьобеци за да съм център кат всички като мен. Мноу убичъм да съм гледана глезена и да фащам кой ми падне с ескласа синджири дебел врат и пара, особено всяка вечер след раздялата с предния да се натряскам кат 50 гподишна метреса и да съм 50 пласта грим и да *** закара колегат на снощния.
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
женката, гейовете винаги говорите зад гърба на някой като женки.
26
3
 
16
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Могу мразя женка с татуировки.Прау кът видя такаа и ми са повръща.Още да има има пиъарс на езика на носъ на корема на зърната,прау ми са повръща.Да и мирише кифлата отдолу на развалена риба,и да не е лигла.
25
8
 
9
 
! Отговори
Генерал Годжи преди 3 години
Аз от жени не се интересувам..само от надарени мачовци разбирам
24
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жена, която не си знае мястото, което е зад печката, може да си циври колкото си ще
23
2
 
3
 
! Отговори
GG преди 3 години
До 20 ми беше коментара...
22
6
 
5
 
! Отговори
Хъх преди 3 години
Аз съм силен мъжкар и ще си кажа: женските тряаа пускат кат им са кача отгоре с копитата, да не ми въртят много-много с тея глави, да не се дърпат мноо-мноо и дамса праат чи ши ги еа
21
4
 
10
 
! Отговори
до 21 преди 3 години
Женка си и знаеш много добре какво означава. Типично, правиш се на умряла лисица като не ти отърва
20
3
 
3
 
! Отговори
GG преди 3 години
До 20Не са три, а пет звездички
19
12
 
19
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
1.Харчи пари за глупости! 2.Могу филососва и си мисли че знае могу.3. Не мой да готви и шие.4.Не пуска отзад.5.Не мой да прай убави бибитки .6.Голям дръгел и урунгел е а са прай на принцеса.
18
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 18Момиче съм и не знам какво имаш предвид като казваш "женка". Обаче ще ми е интересно да чуя от теб или от някой друг от пишещите тук мъжкари какви са всъщност онези качества на жените, които дразнят мъжа.Защото материалът по-горе е написан от жена. Аз го възприех по чисто женски начин и няма какво да се сърдите, някои лигльовци са точно такива. Щом претендирате, че не сте такива, напишете какво всъщност ви дразни и какво ви привлича. Имам предвид качествата на характера и манталитета.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До GGНе разбрахме какви точно са според теб най-големите три звездички и как в даден момент ще се превърнат в най-големите три звездички, ама в единствено число.Защо не вземеш да създаваш кръстословици? Може пък да се окаже, че имаш талант за това :))
16
8
 
7
 
! Отговори
до 18 преди 3 години
Женка си и имаш типични разсъждения на женка
15
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 15"Женка" те е родила. Баща ти я определя като такава и ти подсъзнателно търсиш образа й у всяка срещната жена :)
14
5
 
6
 
! Отговори
До Alko преди 3 години
Кой ти е казал, че момичето непременно се старае да бъде център на вниманието?Всяка девойка има някакви качества, с които привлича мъжкото внимание. Природата се е погрижила за това. Ако момичето е и умно, то ще намери начин да направи впечатление на онзи, когото е харесала, без да се натрапва. Това го очарова на стадия на харесването. Но когато реши да се разделят или просто се дразни от това, че тя прави впечатление и на други освен на него, той твърди, че тя нарочно се държи натрапчиво.
13
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неква женка се е раздрънкала тука, типично, тия като отворят уста са като ниагарския водопад, немат спиране. Гонете ги и ползвайте камшик!
12
5
 
5
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 години
Вижте минусите на 5, 7, 9, 11.Тук в момента се мръщят точно трима кандидати за званието алфа мъжкар, но ако може да го получат без да полагат усилия за това.