Убиецът на Марангозова – масон от нисък ранг, който прилича повече на работник

Той бил в началото за прохождане на масон
24 май 2020 22:50, Нели Христова
161
Убиецът на Марангозова – масон от нисък ранг, който прилича повече на работник

През отминаващата седмица беше разкрита група, приела поръчка за убийство. Единият от задържаните е действащ служител на Националната служба за охрана.

Подполковник Борис Иванов, специалист по взривни устройства на Националната служба за охрана, е приел поръчката за убийството на бизнес дамата Станка Марангозова през октомври миналата година. Това обяви прокуратурата, а полицията е задържала и физическия извършител на убийството.

На иззетия мобилен телефон на служителя на НСО се установява активната му комуникация с действащи магистрати, адвокати, бивши министри, държавни служители на високи позиции, вероятно членуващи в една и съща масонска ложа", съобщи говорителката на прокуратурата Сийка Милева.

От НСО обявиха, че очакват да им бъде предоставена информация, за да предприемат действия спрямо служителя им. Поръчителят е известен, но в момента се издирва. Разследващите смятат, че мотивите за убийството са неуредени финансови отношения и сигнал на Марангозова за изнудване. За мократа поръчка бил платен аванс от 50 хиляди лева.

"Случаят и участието на служител на спецслужбата в мокра поръчка не трябва да се преекспонират, тъй като НСО има 1000 служители и е нормално във всяко стадо да има мърша", коментира в предаването на bTV  ген.-майор Румен Ралчев - бивш служител на УБО и НСО. Той е Велик приор на Велик приорат-България и член на Магистралния съвет на Ордена на тамплиерите. Масон от 1991 година. Достигнал е най-високата - 33-та степен на Стария и приет Шотландски ритуал. Членува във Великата ложа на старите, свободни и приети зидари на България и е неин велик майстор.

Ралчев е категоричен, че служителят на НСО е с много нисък ранг в масонството.

"Този господин е много в началото за прохождане на масон. Той е много надолу - калфа", обясни Ралчев, като подчерта, че в неговата ложа няма служители на НСО.

"Той изглежда много скромен, ученолюбив и прилича повече на научен работник, отколкото на тези бодигардове, с които искат да го оприличат. Визията му няма нищо общо. Ако е участник в това престъпление, той е бил само мозък", добави Румен Ралчев.

По думите му, за един нископоставен член на някоя от ложите са необходими поне 10 години, за да стигне до най-високото ниво на контакти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли несъответствие в текста и какво може да означава то?1. "Единият от задържаните е действащ служител на Националната служба за охрана.";2. "От НСО обявиха, че очакват да им бъде предоставена информация, за да предприемат действия спрямо служителя им. Поръчителят е известен, но в момента се издирва."
106
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НСО със 1000 служители за една малка България, че и отгоре на това било нормално да имало и ***. Що за отговор от генерал. Ето защо пак отново трябва да има ДС - като предишната за да няма ***.Сега няма отговорна служба за поведението на служители на МВР, МО и пр. държавни структури.
105
0
 
8
 
! Отговори
Кое е обратното? преди 3 години
Точно на 24-ти Май, обявиха, че заподозрения в убийство прилича на научен работник, а авторката на материала даде обобщение, че става дума просто за работник, в духа на класовия подход в разследващата журналистика.
104
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"за един нископоставен член на някоя от ложите са необходими поне 10 години, за да стигне до най-високото ниво на контакти"-------------------------------Интересно дали за един нископоставен член на някоя от ложите е препоръчително да положи изпит-убийство, за да стигне до най-високото ниво на контакти?
103
7
 
7
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 3 години
...I MEN ISKAHA DA ME VKARAT V SISTEMATA....PREDLOJIHA MI TITLA....USLOVIE....SLED SMURTTA MI...TE NASLEDYAVAT IMOTITE I PARITE MI....PARAZITI...
102
5
 
5
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 3 години
...I MEN ISKAHA DA ME VKARAT V SISTEMATA....PREDLOJIHA MI TITLA....USLOVIE....SLED SMURTTA MI...TE NASLEDYAVAT IMOTITE I PARITE MI....PARAZITI...
101
2
 
20
 
! Отговори
елитник преди 3 години
На времето Сталин такива ги изпращаше в Чукотка във волфрамовите рудници с ресурс на живот от 6 мес. до 1 година,чорба от рибешки глави и ходене по голяма нужда 1 път в седмицата!
100
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масоните и господарите им от онези самоизбраните трябва да си ходят. И е време да се събудим за това, ако искаме да има България, българи и изобщо бели хора.
99
0
 
25
 
! Отговори
. преди 3 години
Масони , НСО ...убийства , е какво доверие даимаш в институциите ? Кръстили се наимето на главорези и убийци , дошли чак до Византия и България да грабят и християните ,уж че нали в името на Бог ще освобождават светите земи. Всеки според делата си прес истинския майстор зидар и архитект.
98
0
 
25
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Само не разбрах защо Станка, с обвинения за участия в пирамиди и пране на пари, изведнъж стана "бизнес дама" за всички медии.
97
0
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Всички оборотни заведения се държат от масоните и нямат проблеми защото са с поставени лица !!!Такива кръгове са забранени със закон било то ислям или масон!!!Държавните служители нямат право да членуват в организации още повече щом си в сферата на закона !!!Ако е толкова чисто тяхното събиране и не обсъждат политика защо са само магистрати и политици там?Защо събирането е тайно ?Защо в Столична община е пълно с масони в медиите на високо равнище също за да ни лансират определени хора вИп ужким
96
1
 
20
 
! Отговори
Каскет преди 3 години
Аз,нали ви казах че ще спра престъпления,останаха само битовите. Не минава ден без убийства,а народът дъвче само *** обещания. Спомням си преди 11 г. част от тези които гласуваха за тиквата обесняваха с патос... само мафиот,може да победи мафията. Е,победи но...само конкуренцията...
95
1
 
25
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Целта на масонството е хора , които заемат ключови позиции в една държава , да бъдат контролирани , да им се внушава, и да водят определени политики!Така най-ефективно се експлоатират колониалните държави, или по просто казано, това са йерархични структури , които подмолно и тайно от обществото се облагодетелстват, като провеждат политики в интерес на световния финансов капитал и мултинационалните корпорации!!!Животът е жесток селяни прости!Агент Клайв Джарвис!ЦРУ!!!
94
5
 
8
 
! Отговори
пецата преди 3 години
Големи глупости братче, той е познавал някое просто *** от фитнеса пък няколко пъти сигурно са го ползвали за личен шофьор на някои безнесмени и ето ти връзката , то цял шпионски филм измислиха тея медии ,че хората спряха да им обръщат внимание вече
93
0
 
15
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Един "нормален" ден в България!!!!Поредното от ГОЛЯМАТА СЕРИЯ убийства!!!!Да не ги изброявам,че станаха изключително много!!!!!"Условната присъда" винаги е било "решението" при такъв род "престъпления",а думата "превенция",и думата "справедливост",и думата "съвест",и думата "морал" са само думи за "прокуратурата" и още много други "институции" в Бг!!!!Двойният стандарт е винаги налице!!!!Зависи кой си и колко имаш!!!!!
92
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масонството, в своя практически смисъл, е вид мафиотска организация.
91
1
 
23
 
! Отговори
Румен Ралчев прилича преди 3 години
на полуобелен картоф,дето срича и заича!?!Тоя самозванец с неговият Съюз за безопасност и охрана,дето могат да охраняват само градски тоалетни или селски гробища за нищо не става!?!В нашият град,познавам един-двама,негови приятели,членове на съюза и уж "масони",доказани престъпници,един от които дори лежал в затвора за изнасилване?!?Хайде стига вече с тия одъртели,изкукуригали и изкуфели МИЛИЦИОНЕРИ!!!Били зидари,на които,там на село,отвън на двора тоалетната им стои неизмазана от едно време?!?
90
0
 
16
 
! Отговори
Василев преди 3 години
За лошата и ненаучена калфа отговорност носи майстора!Какво правите в тези ложи бе , селяни прости!!!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!
89
0
 
33
 
! Отговори
Питанката преди 3 години
Колко мръсни поръчки от всякакво естество трябва да изпълни едно масонче от нисък ранг, за да стигне висок ранг?
88
0
 
18
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 3 години
Масон-работник!Това нещо като мравка работничка ли е?