6 неща, които се случват в тялото, когато се гушкате

Либидото ви се повишава
16
6 неща, които се случват в тялото, когато се гушкате
Снимка: Istock

Нуждата от интимност преминава задължително през гушкането. Мъжете и жените имат различна потребност от гушкане с партньора, но това не означава, че в тялото не се случват все хубави неща, когато човек прегръща и бива прегръщан.

Какво се случва в тялото, когато се гушкате?

Настроението се подобрява

Приятният физически контакт провокира секреция на хормони на щастието, които ви карат да се усмихвате, да се чувствате добре и да правите нещата с по-голяма лекота. Окситоцинът, който също се отделя в кръвта при гушкане, повишава усещането за цялостно щастие.

Повишава се имунитетът

Прегръдките и допирът с кожата на партньора ви действа като спусък на различни механизми за повишаване на имунните защити и устойчивостта на инфекции. Според изследване, публикувано в „Sage Journal“ хората, които редовно получават прегръдки от половинката си страдат по-рядко от вирусни инфекции.

Либидото ви се повишава

Колкото по-близък е контактът ви с половинката, толкова повече се повишава желанието ви да продължите от гушкане към любовна игра. Възползвайте се от всеки такъв момент, за да подобрявате здравето си, психическото си състояние и емоционалната връзка помежду ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: либидоинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
когату съ гушкамиВагината са навлажнява и извикаУя да дойди да влези на гостиа докато са ибътДвама и попръцкват найли ги кво е? Пърдосекс
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Получава се проникване на чуждо тяло, което е още по-добре от гушкането.
1
0
 
5
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Кат гушна ми расте калема и взема да ми клявка отзад стотинката.