5 знака, че вашата връзка е зряла

Умеете да слушате и да споделяте
2
5 знака, че вашата връзка е зряла
Снимка: Istock

Това дали една връзка се развива като успешна и би могла да достигне до ниво на зрялост, зависи от редица механизми. За да разберете дали вашата е достигнала онова ниво, което я определя като сериозна, градивна, стойностна, вижте дали тя отговаря на тези признаци.

Имате различия в интересите и това не ви притеснява

Хубаво е в една двойка партньорите да имат сходни интереси, но това невинаги е признак за интимност. Някъде там, ние ще се различаваме в своите хобита и това е голям показател дали си имаме доверие, дали уважаваме личното пространство на другия, дали приемаме тези различия. Защото интимността е и извън спалнята ни.

Приемате личността на другия

Голям показател за това дали една връзка е достигнала етап на зрялост е това как приемаме различията в мненията си, как подхождаме към решаването на проблемите, това да не се опитваме да променяме другия, за да бъде „идеален“ за нас. В една зряла връзка партньорите намират начин да се поставят на мястото на другия. В същото време всеки един от тях успява да запази и да покаже без притеснение собствените си характеристики.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Шести знак преди 3 години
Започва да загнива...