Признаци, че той ще се грижи за вас

Той няма търпение да се запознае с родителите ви
21 юни 2020 17:06, Михаела Лазарова
12
Признаци, че той ще се грижи за вас
Снимка: Istock

Коя жена не си мечтае за половинка, която да се отнася с нея като с принцеса. Един истински рицар, който да е неин любим и същевременно пазител и закрилник. Е, съществуват и такива мъже. Въпреки че нямат броня и векът е 21-ви, закрилници сред мъжете има и е истинско щастие, ако вашият партньор е именно такъв. Не сте си дали сметка за това? Убедете се сами, като проверите дали притежава следните качества.

Той притежава домашен любимец

Може да ви се струва като нещо нормално, но да отглеждаш домашни любимци си е признак на покровителство и закрилничество, на желание да пазиш някого и да го даряваш с любов. Неслучайно не всеки мъж гледа куче или котка. Онези, които го правят, носят тази закрилническа черта в кръвта си.

Отнася се добре със сервитьорите

Този косвен показател на съпричастие и закрилничество вероятно трудно би ви подсказал именно това, но е така. Ако партньорът ви се държи любезно и учтиво с хора от обслужващия персонал, значи той притежава добро сърце. Хората, които проявяват унизително отношение към подобни служители са хора, с които е по-добре да нямате връзка. Тези хора в даден момент ще проявят подобно отношение и към вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Мънки Абезянов преди 3 години
Разбрахте ли бе, SS ви обясни как трябва да бъде възпитано едно момиче, за да стане идеална съпруга.Обаче ви казва и колко добре се грижи той за нея.Вие какво правите? Ръмжите, че жените не ви угаждат като на принцове, ама и през ум не ви минава първо вие да проявите към гаджето или съпругата грижи като към писано яйце и чак после да формулирате претенциите си. А можете ли да издържате семейство, ако работите само вие? Или при вас се подразбира, че и жената трябва да носи заплата?
6
3
 
2
 
! Отговори
Леле до 5 преди 3 години
Лошо е неговото отношение към нея, не сте ме разбрали ... плюс описанието от какво безумбо място идва и колко е послушна, защото с нея се чувства готин... не е готин, мега зле е...
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
SS пише интересни неща. Всичко се случва, когато границите ни най-после са отворени. Защо пък някой да не си доведе съпруга от екзотичен район?
4
5
 
9
 
! Отговори
Леле до SS преди 3 години
Нямам думи да те опиша с коментара ти (номер 3)... дано пише някой, присвоил си никнейма ти... И, ако претендираш, че си истински мъж, би трябвало да й покажеш красивата страна на живота, не да се кефиш, че си шие сама, евтина е и т ти слугува... не е истина какво същество си - идеален за турски сериал :)))
3
9
 
6
 
! Отговори
SS преди 3 години
2 продължение.За момиче родено в бамбукова колиба в пограничен район с постоянни разбойнически нападения,с цел грабеж или контрол на територията(страната и до 1990 год е в така наречения златен триъгълник за производство на опиум)мисля че е една от късметлийките да се радва на стандарт който не е и сънувала.Никога не съм я бил,въпреки че е имало моменти ме е докарвала до инфаркт.Иначе съм доволен.Пере,готви,чисти,отлична шивачка е,не харчи пари ,не пие не пуши и винаги си е знаела че е жена.
2
5
 
7
 
! Отговори
SS преди 3 години
Съпругата ми е азиатка.Когато тръгна с мен за България беше облечена с облекло за има -няма 10 US.Понякога се шегувам че ми е трофей от войната през 90год в която бях наемник в нейната страна.През годините съм и подарил общо 670грама златни бижута (сребро незнам) и тази год златен пръстен с диамант.Има две кожени палта едното за 12 другото за 15 хил.US.Имам два селски имота в единия се скрихме по време на пандемията.Та там и викат азиатската принцеса.
1
9
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
ако не прави поне по 2 пъти на ден кекс с вас, забравете даже и да се грижи за вас, щото 100% има любовница (или дисфункцията от консумация на соя го е ударила). истински мъж без да олаби поне 2 пъти на ден, не може да живее.