Пламен Бобоков си чатил с Prezident - Rumen Radev

Прокуратурата пусна размяна на съобщения
Обновена: 2 юли 2020 10:56 | 2 юли 2020 10:53, Александър Попов
372
Пламен Бобоков си чатил с Prezident - Rumen Radev
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.
Още по темата
Комуникацията се публикува с разрешение на наблюдаващите прокурори, съгласно чл. 198 НПК. Същата се съдържа в експертиза на мобилен телефон, ползван от Бобоков.
 
На 29.09.2019 г. в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev съобщение с текст: "Привет от Монровия! Сенатът гласува вчера нашата концесия и Приста Порт е вече официален концесионер на пристанище Бюкянън в следващите 25 години!......Президент Джордж Уеа много би се радвал да се види и запознае с теб! Ето защо е необходимо и сериозно назначаване на посланик в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на предстоящия голям форум в Ню Йорк и огромни благодарности за подкрепата! Пратил съм координатите, ако има нужда от нещо съм на линия 24/7!".
 
Горното се публикува и с оглед поредно изнасяне на неверни твърдения в ефира на национална телевизия.
 
Анализът на информацията, съдържаща се в изготвената експертиза и приложенията към нея, продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
м даааготвят се около стотина концесии за подземни богатстваот страна дето ни се сърдеха че храним руснаците ставаме *** детоизгарят буклуците на европа- ще изровят цялата страназа да вземат богатствата за без пари както със златотодокато се плюнчим по форумите банкянския комунист подготвя почвата и после ще се дигне в барселона с антуража сиайде честито на децата ви дето ще му ядат ла.йн.ата ако останат в тяа територия
273
4
 
9
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Вие сте ла*няна медия. За снимките, записите и смс-ите нямате една новина пусната сме**ници! Не ви ли е срам ? На Бобоков кореспонденцията с мафиота Борисов относно танкера БАДР ще напишете ли нещо ? Ще горите !
272
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добре е наши бизнеси да пробиват в чужбина,щом бизнеса е легален и всичко е наред с данъчни и прочие какво по-хубаво да успява навън. Ама което дразни бащицата е че бизнеса пробива благодарение на авторитета на Радев а не на неговото рекетьорско изнудване. Затова е цялото мачкане на тия бизнеси, защото разкриват цялото престъпно управление на герберската хунта. Нищо не се прави за народа а само Тиквата да се циментира във властта. Прозрачно и ясно, но не и за *** останали в БГ. Още герб за вас, малко ви е.Поздравления за най-успешния и смел Президент Радев да се изправи срещу му
271
2
 
6
 
! Отговори
Простаков преди 3 години
Край Червен бряг са струпани багери, тов. автомобили, линейки, пожарни и други средства за масово заблуждение.Каскетите в тази суматоха,могат да извадят от "ямата" един,че и два тона отпадъци от акумулаторния завод "Монбат".Така процедират когато искат да компрометират някоя личност,хвърлейки пакети наркотик между седалките на автомобила му,или в багажника.Когато в Страсбург осъдят държавата ни за тези идиотщини,касетите ще се изпокрият като съсли в дупките си.Справка Цецо Цветанов!
270
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Брадватаако прокуратурата реши, ще праща по сайтовете моята комуникация с един авер как си е купил нов мотор?ако авера ти е *** може и да пуснат, но ако е некъф червен *** като теб на никого няма да му пука.
269
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗа чекмеджето нищо, но от сърце, нали?не е работа на прокуратурата да се занимава с нескопосанитге опити на червените некадърници в областта на фотошопа.
268
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Какви ги вършишА за чата с Тиквуний 1 пак няма нищо!?!?защото само червените *** знаят за такъв чат.
267
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
поредния повярвал си бизнесмен, че държи Господ за шлифера, а то се оказало потника на Лойко и понеже е мазен се изхлузва по някое време и пада директно в следствието и гешефтатурата като Черепа, Мустака, Златев и сега тоя световнонеизвестен Бобоков ли е, Лещев ли е, какъвто ще зеленчук да е
266
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От прочетените коментари разбирам, че за повечето българи е ОК президентът да е приятел с човек, който превръща страната ни на площадка за отпадъци.
265
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
оклепаха го Румбата, точно както Лойко е поръчал. сега и той трябва да се обяснява какви игрички играе с Бубока, че и жена му и тя! явно не са такива, за каквито се представят. Бубока лобира и търгува с влияние и ще го отнесе по всички параграфи, стига Гешефтатурата да не се издъни като с Прокопиев и Дянков. пълзящия преврат продължава с премахване на едни бизнесмени и инсталиране на тяхно място на други бизнесмени и кръгове близки до ГЕРБ-ДПС
264
17
 
13
 
! Отговори
Какви ги вършиш преди 3 години
А за чата с Тиквуний 1 пак няма нищо!?!? Защо така Каскет 2 ри
263
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чата е ясен. Но какво стана с ***? Нали прецедента питаше кой го внасял от чужбина?внасял
262
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Невероятно постижение на плешивата милиционерщина! За чекмеджето нищо, но от сърце, нали?
261
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чак пък такава нужда от политици... Айде холан. Това си е провинциален комплекс да се отъркат в големите и силните и липса на култура и малко хигиена. Тук трябва да си дискретен и самостоятелен и да не се пускаш и слагаш на политици щото това е *** история най- често и корупция.
260
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако поискат,герберите могат да ги обвинят в много по-сериозни неща,като например "одеската връзка" и търговия с руско оръжие,явно не искат да ги смажат или да направят нещо лошо на Бобокови,а само да ги понатиснат и предупредят.Все пак Бобокови са вършели и благотворителна дейност в България и са създавали работни места.
259
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дъртите казват за мъртъвците или хубаво, или нищо ...и те така за Борисов и Гешев ...
258
9
 
14
 
! Отговори
LosHo преди 3 години
Аз честно казано не виждам проблем в това съобщение до Президента. Това ли е най-големият проблем в България? Къде е Черепа? Къде е онзи мустак от КТБ ? Ако това беше Германия, шефовете на всички служби и Прокуратура щяха да се пуснат оставката.
257
8
 
18
 
! Отговори
Брадвата преди 3 години
Значи утре, ако прокуратурата реши, ще праща по сайтовете моята комуникация с един авер как си е купил нов мотор? И как ще ядем скара на Казичане? А, да, писах му да вземе шурето да му сложи камъни на лятната кухня, щото е майстор. Тва дето са качили е подобно. Сегашната прокуратура е тотална простотия и абсолютна нелегитимност.
256
0
 
0
 
! Отговори
vse edno преди 3 години
До я кажи: здраво си се объркал.провери и пак се изходи.
255
13
 
14
 
! Отговори
Бивш Гербер преди 3 години
пишете че Бобоков си е чатил с президента но не пишете за чата с борисов .Много долна медия сте