Някои истини за живота, които ни помагат да вървим напред

Не се страхувайте да излезете извън зоната си на комфорт
10
Някои истини за живота, които ни помагат да вървим напред
Снимка: Istock

Всеки ден ни носи нови предизвикателства – очаквани и напълно изненадващи. Ние сме тези, които трябва да ги посрещнем. Всеки нов ден ни кара да си припомняме някои истини за живота, които ни помагат да вървим напред. Ето кои.

1. Следвайте собственото си сърце и мечтите си. Никога не позволявайте на никой друг да ви казва какво можете или не.

2. В живота ще срещате хора, които ви мразят, такива, които ви обичат, и ще срещнете хора, които смятате, че ви обичат. Не се заблуждавайте. Някои от тях просто минават през историята ви, наречена живот.

3. Помнете, че лошите неща и ситуации ще свършат. Това може да отнеме минути, часове, дни или години, но никога не забравяйте, че в крайна сметка те ще свършат. Вие може да преминете през всичко.

4. Никога не позволявайте на хората да поемат контрола над вас, да ви манипулират.

5. Хората в живота ви, които ви карат да се усмихвате в най-мрачните моменти, са тези, които трябва да държите до себе си завинаги.

6. Не е нужно да отговаряте на някакви стандарти или очаквания. Семейството и обществото постоянно ни казват, че трябва да изглеждаме или да действаме по определен начин, иначе не сме достатъчно добри. Просто бъдете себе си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слънцето изгрява, залязва, пак изгрява, пак залез, изгрев и така вървим напред.Пъплейки, лазейки, профучавайки, свирейки, пеейки,пл ю с кайки.Всеки според своя чип.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
винаги бъдете справедливи към себе си и останалите защото всяка грешка се вижда и ще ви се натяква в удобен случайруснаците казват "доверяй но проверяй" никога не се доверявайте сляпо на никого освен на Господ!глупаците са най-опасните измамници защото лъжат без причина и могат да ви подведат в най-опасният момент без да си дадат сметка за последствията
4
1
 
14
 
! Отговори
"Бъди себе си&q преди 3 години
Като прочета "Бъди себе си", все се питам, къде щеше да е сега този свят, ако наистина всеки беше себе си. Ако всеки се чувстваше спокоен да бъде себе си, то никой не би следвал никакви правила. Така че, не "бъди себе си", а " използвай главата и морала си " е по-правилно. Аман от разглезени пикльовци и кифли, дето все са "себе си"...
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
7. Не се страхувайте да излезете извън зоната си на комфорт.12. Спазвайте собствените си граници и морал. Не ги прекрачвайте за никого.Доообре... Пак не си следим мисълта.
2
3
 
7
 
! Отговори
x преди 3 години
Мише, най-накрая една стойностна статия.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е точно така.