Как да спечелите сърцето на една жена?

Бъдете умерени във всичко
14
Как да спечелите сърцето на една жена?
Снимка: Istock

Всяка жена иска внимание. Приятно е да бъде ухажвана, обгрижвана, да усеща стремежа на мъжа до нея да я впечатли и я закриля. Вниманието обаче има своите нюанси. Ако е прекалено малко, жените се чувстват застрашени, пренебрегвани, губят самочувствието си. Ако пък е твърде в повече, това граничи със задушаването, ограничаването на свободата, предизвиква усещане за потиснатост и буди желание за бягство.

Задушаването с прекалено много внимание и показване на обич и привързаност има обратния ефект. Жените обичат да бъдат обгрижвани и обсипвани с внимание, но се нуждаят и от пространство, което да ги накара сами да дойдат при мъжа обект на техния интерес.

Ако сте мъж и искате да накарате една жена да ви харесва и обича трябва да намерите баланса между твърде всеобхватното внимание, което задушава, и тоталната липса на такова. За да успеете трябва да се придържате към златната среда.

Дайте ѝ време и пространство, така че да ѝ липсвате

Един от най-добрите подходи за спечелване на любовта на една жена е умереността във вниманието. Тя има нужда от пространство, за да бъде провокиран интересът ѝ. Задушаващото ангажиране и убийствената привързаност отблъскват почти всяка жена и са лоша стратегия. Ако към тях се прибави болезнена ревност, това може да сложи край на връзката още в самото ѝ начало. Привличането се изгражда постепенно и без натиск. Ако има такъв, почти всяка жена би се отдръпнала.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
Не печели сърцето на жена- в която не се влюбен !!!! В сериала "гувурнанката" -момиченцето попита :" И като го спечеля -какво да го правя" !!!!!!!!!
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много просто - като го купите.
5
6
 
9
 
! Отговори
SS преди 3 години
Никога,никога не съм предлагал на никоя брак.Да падам на колене и прочие глупости.Съпругата ми сама дойде при мен.Бях наемен войник,в страната и в Югоизточна Азия през 90год.Когато я срещнах за първи път за малко да я застрелям.Втория път когато я видях умираше от глад и и дадох две консерви руски Говядина(говеждо).Повече от 25год сме заедно и не мога да си представя ако я няма какво ще правя без нея.Имаме имоти в София,Пловдив,Бургас,и два селски.Та в едно от селата и викат Азиатската принцеса.
4
4
 
13
 
! Отговори
Адвокатите от Бостън преди 3 години
в горният сериал преразказ:Алан, на срещи, не си губя времето, а директно вадя портфейла си и го слагам на масата. То е ясно, че тя винаги може да си намери по-млад, по-добре изглеждащ от мене, но може ли по-богат?!та това е тайната...
3
5
 
8
 
! Отговори
Shshs преди 3 години
Най-лесно се отървавам от жена еднодневка като и кажа че съм завинаги неин. Тя моментално губи интерес защото знае че каквото и да прави в живота може да се върне при мен или иначе казано няма как да падне по-ниско от това да бъде с мен. Като ми минаха 7-8 такива тотално спрях да се интересувам от това как да впечатля която и да било. Чакам жена - мъдра като прабаба, работлива като баба и вечна като мама. :} <3 Ако ли не пускам апартаментите под наем и отивам на вилата да спя като будистите. :}
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пера, готвя, чистя, гладя, в къща на два ката живея,1000 лв заплата. Мераклийки?
1
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със скалпел режеш на средно средостение на гръдния кош.